Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.867
- 20.610
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ha bire koyun demene gerek yok ki koyduk zaten ısrarla seçimleri de mi istiyon canım?
Yapma bunu. New York halen Hollandalı kolonilerin kontrolü altında. Her spor takımının rengi New York ta turuncudur ve bundan sonra kurulacaklarında olmak zorundadır. Hollandalı Orange Tüccar ailesinin rengi artı Hollandanın ulusal rengi hakimdir New York'a ve Manhattan'a. Her eyalet farklı kanun öyle orada buradaki gibi 22:00 içki yasaşını her yerde yapamazsın oyarlar adamı. Artı zibilyon tane İngiltere kökenli tarikat var ABD'de ulusalcılık aynen Türkiyede olduğu gibi Demokratlar ve Cumhuriyetçiler var.
Cahil deyince niye hakaret olarak algiliyorsunuz AKPli arkadaşlar?
Ortada ulkenin ekonomisine etki edecek boyutta bir yolsuzluk var diyoruz. Terör örgütü lideri ile müzakere ediliyor diyoruz. MİT birilerinin oyuncağı olmuş diyoruz.
Bunları anlamaya çalışmak yerine "ama yol, hastane yapti" diyen adama cahil denmez de ne denir?
Şunu kabul edin, AKP 2011 'e kadar şöyle böyle dengeli gidiyordu ama son iki yıldır gidişat ekonomik kriz yönünde. Bugünkü seçimlerde yüksek oy almasi bunu birazcık ileri atacak sadece.
Simdi bu kadar şeyi görmeyip kendi cebini düşünen, az çok keyfi yerinde olup da AKP'ye oy veren adamlara cahil denmez de ne denir? (Bunu söylerken ailemden en az 10 kisiyi dahil ediyorum bu guruha)
Maalesef olaylar kendi ceplerine dokunmadikca AKP'yi desteklemeye devam edecekler.
Mobil cihazdan gonderildi
AKP ye oy veren seçmenlerin çoğunun cahil olması hakaret değil bir realitedir. Yazdıklarınıza katılıyorum
[media]https://www.youtube.com/watch?v=6EHq4ugOsOY[/media]
AMİN DIYENLER KAZANDI
cahil olan varsa oda türkiyedeki laik kesimdir
Hmmm youtube size yasak değil mi ?
oda derken da ayrı yazılır, Türkiye'nin T si büyük yazılır sonra Türkiye'ye getirdiğin ekler de kesme işareti ile ayrılır. Cahillik ölçütünün tamamı olamaz ama başkasına cahil derken de bunlara dikkat edilmeli.
oda derken da ayrı yazılır, Türkiye'nin T si büyük yazılır sonra Türkiye'ye getirdiğin ekler de kesme işareti ile ayrılır. Cahillik ölçütünün tamamı olamaz ama başkasına cahil derken de bunlara dikkat edilmeli.
o nasıl kullandığına bağlı insanların kutsallarına hakaret etmezsen devletin gizli ısrlarını paylaşmasan hiç bir sıkıntı yok
o nasıl kullandığına bağlı insanların kutsallarına hakaret etmezsen devletin gizli ısrlarını paylaşmasan hiç bir sıkıntı yok
cahil olan varsa oda türkiyedeki laik kesimdir
Chp Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan , akp adayı Abdullah torun ile ortak bir basın toplantısı düzenleyerek adana da seçimin iptal olmasını istemiş.
ben böyle riyakarlık görmedim.