30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

images

Biz size seçim kazanamazsınız demedik, biz size HIRSIZ dedik!!!

Bursa Osmangazi 1402 No'lu sandık.

Seçmen sayısı: 304

Geçerli oy: 253

AKP'nin aldığı oy: 827

[attachment=9265:BkMmWiECQAA-a2G.jpg]

Cahil deyince niye hakaret olarak algiliyorsunuz AKPli arkadaşlar?

Ortada ulkenin ekonomisine etki edecek boyutta bir yolsuzluk var diyoruz. Terör örgütü lideri ile müzakere ediliyor diyoruz. MİT birilerinin oyuncağı olmuş diyoruz.

Bunları anlamaya çalışmak yerine "ama yol, hastane yapti" diyen adama cahil denmez de ne denir?

Şunu kabul edin, AKP 2011 'e kadar şöyle böyle dengeli gidiyordu ama son iki yıldır gidişat ekonomik kriz yönünde. Bugünkü seçimlerde yüksek oy almasi bunu birazcık ileri atacak sadece.

Simdi bu kadar şeyi görmeyip kendi cebini düşünen, az çok keyfi yerinde olup da AKP'ye oy veren adamlara cahil denmez de ne denir? (Bunu söylerken ailemden en az 10 kisiyi dahil ediyorum bu guruha)

Maalesef olaylar kendi ceplerine dokunmadikca AKP'yi desteklemeye devam edecekler.

Mobil cihazdan gonderildi

Yapma bunu. New York halen Hollandalı kolonilerin kontrolü altında. Her spor takımının rengi New York ta turuncudur ve bundan sonra kurulacaklarında olmak zorundadır. Hollandalı Orange Tüccar ailesinin rengi artı Hollandanın ulusal rengi hakimdir New York'a ve Manhattan'a. Her eyalet farklı kanun öyle orada buradaki gibi 22:00 içki yasaşını her yerde yapamazsın oyarlar adamı. Artı zibilyon tane İngiltere kökenli tarikat var ABD'de ulusalcılık aynen Türkiyede olduğu gibi Demokratlar ve Cumhuriyetçiler var.

O bambaşka birşey. Aynı New York'ta Çin baskısı da var. Üstelik, Çin'liler ABD'nin kuruluşunda rol almış bir güruh. ABD'ye gittin mi ? Gitmek yetmez, halka indin mi yeteri kadar kaldın mı ? Okuduklarına güvenip yazıyorsan zira, subjektif.

Bu saatten sonra Akkoyunlulardan başka hiç kimseyi bu seçim sonuçlarına inandıramazsın. Halk Oy una sahip çıkıyor. Kocaelide İkameti olmayan 117.000 kişi oy kullanmış gözüküyor. İstanbul Kağıthanede MHP CHP oyları 100 er 100 er AKP ye yazılmış. Milli irade Milli irade diyerek milletin iradesini ÇALANLAR yarın bu ülkede çıkacak her türlü olayın baş müsebbibidir. Bir çok yerde delilli kanıtlı itirazlar yapılmasına rağmen itirazların kabul edilmemesi açık açık bir diktatörlük ilanıdır.

Cahil deyince niye hakaret olarak algiliyorsunuz AKPli arkadaşlar?

Ortada ulkenin ekonomisine etki edecek boyutta bir yolsuzluk var diyoruz. Terör örgütü lideri ile müzakere ediliyor diyoruz. MİT birilerinin oyuncağı olmuş diyoruz.

Bunları anlamaya çalışmak yerine "ama yol, hastane yapti" diyen adama cahil denmez de ne denir?

Şunu kabul edin, AKP 2011 'e kadar şöyle böyle dengeli gidiyordu ama son iki yıldır gidişat ekonomik kriz yönünde. Bugünkü seçimlerde yüksek oy almasi bunu birazcık ileri atacak sadece.

Simdi bu kadar şeyi görmeyip kendi cebini düşünen, az çok keyfi yerinde olup da AKP'ye oy veren adamlara cahil denmez de ne denir? (Bunu söylerken ailemden en az 10 kisiyi dahil ediyorum bu guruha)

Maalesef olaylar kendi ceplerine dokunmadikca AKP'yi desteklemeye devam edecekler.

Mobil cihazdan gonderildi

AKP ye oy veren seçmenlerin çoğunun cahil olması hakaret değil bir realitedir. Yazdıklarınıza katılıyorum

Aklar aklandıklarını sanıyorlar. Eminanım 15 bin tl'lik pardösü alacak. Bilal Adnan Oktar'ın çıtırları götürecek. Sümeyye babasının peşinden ayrılmayacak nedeni Erdoğan onu yetiştiriyor. Ülke hükümdar ve hanedanın ortak malıdır nede olsa. Kurtuluş Savaşında milli mücadeleye karşı olanların, millet savaşırken boş evlerden kiremit çalıp onları satıp fabrika kuranların torunları bunlar.

Chp Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan , akp adayı Abdullah torun ile ortak bir basın toplantısı düzenleyerek adana da seçimin iptal olmasını istemiş.

ben böyle riyakarlık görmedim.

oda derken da ayrı yazılır, Türkiye'nin T si büyük yazılır sonra Türkiye'ye getirdiğin ekler de kesme işareti ile ayrılır. Cahillik ölçütünün tamamı olamaz ama başkasına cahil derken de bunlara dikkat edilmeli.

cep telefonundan yazıyorum o kadarda yanlış olsun ha bana cahil diyorsan ben seninle her türlü bilgi yarışına varım

oda derken da ayrı yazılır, Türkiye'nin T si büyük yazılır sonra Türkiye'ye getirdiğin ekler de kesme işareti ile ayrılır. Cahillik ölçütünün tamamı olamaz ama başkasına cahil derken de bunlara dikkat edilmeli.

oy oy oy! Harcamışsın adamı vallahi ağzına sağlık:)

o nasıl kullandığına bağlı insanların kutsallarına hakaret etmezsen devletin gizli ısrlarını paylaşmasan hiç bir sıkıntı yok

Yıllar yılı Atatürk ile hakaret dolu videolar yayınlanırken neden yasaklanmadı bu youtube?

Müslümanlarla, Peygamber efendimiz ile dalga geçilirken neden sadece şikayet edildi de kapatılmadı youtube?

Ve şimdi neden RTE'nin yani hükümetin açıkları ortaya dökülünce yasaklandı bu youtube?

Geri
Üst Alt