- 23 Temmuz 2011
- 75.504
- 51.035
- 4.693
Bu cocuk neden kadroya giremiyor ahb.kimi susturuor agent
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu cocuk neden kadroya giremiyor ahb.kimi susturuor agent
Bu cocuk neden kadroya giremiyor ahb.
Zarar etmesek bariTıraş olduğundan
Zarar etmesek bari
Zorutan ve mustafayi shutlariz bence.bu
mustafa
morotan
cicaldau
başka var mı hatırlamadım bu heriflerden parayı çıkarabilsek n'fes olacak
Zorutan ve mustafayi shutlariz bence.
Cicayı neden avrupaya kiralamadigimizi anlamiyorum
Berbere gittiği için kadroya girememesi ilginç.Tıraş olduğundan
Berbere gittiği için kadroya girememesi ilginç.
mizahi gelişimini takdir ediyorum
Raporladım umarım ceza alırsın.
Şu yazdiklarini yapsa ve yapmasi da o kadar basit ki sadece istemesi lazim. Katkisi da %100 artar. Mata'yi izlemektense Yusuf'u izlemek isterdim. Hic olmazsa sadece hücumu düşünüyor ama işte vermedigi paslar çıldırmalıkYusuf'un şunu öğrenmesi lazım Messi gibi çalım atarak kaleye gidebilecek hızı yok en etkili olabileceği konu topa ilk dokunduğunda çevikliğiyle fark yaratabilir ani dönüşler veya verkaç girişimlerinde çok etkili olur ne zaman topu 4 saniye üzeri ayağında tutsa her pozisyonu hiç ediyor. Yapması gereken basit oynayıp hareketli oynayarak alan açması boşa çıkması ama bunları yapmak yerine kafasını eğip topu sürmeye çalışıyor. Mertens yokluğunda çok iyi olurdu ama güven vermiyor.
İlk geldiği paşa maçında o kadar basit oynayıp boşa kaçıyordu ki muhteşem oynadı bir daha böyle oynamadı hatta sonraki Konyaspor maçında oyuna girdikten sonra tonla top ezdi. Sorun yeteneklerinde değil bu ligde çalım atarak kaleye kadar gidebileceğini düşünüyor ne zaman kafasını kaldırıp oynamaya başlarsa Okan hoca tekrardan formayı vermeye başlar.Şu yazdiklarini yapsa ve yapmasi da o kadar basit ki sadece istemesi lazim. Katkisi da %100 artar. Mata'yi izlemektense Yusuf'u izlemek isterdim. Hic olmazsa sadece hücumu düşünüyor ama işte vermedigi paslar çıldırmalık
Yusuf Demir, Kasımpaşa'ya kiralandı. (@taktikmania)
@_samiyenhaber
Kasımpaşa, Yusuf Demir'i yarım sezonluğuna kiraladı. Maaşını Kasımpaşa karşılayacak, kiralama ücreti yok.