#30 Yusuf Demir

Berbere gittiği için kadroya girememesi ilginç.
1678732615747.png

Yusuf'un şunu öğrenmesi lazım Messi gibi çalım atarak kaleye gidebilecek hızı yok en etkili olabileceği konu topa ilk dokunduğunda çevikliğiyle fark yaratabilir ani dönüşler veya verkaç girişimlerinde çok etkili olur ne zaman topu 4 saniye üzeri ayağında tutsa her pozisyonu hiç ediyor. Yapması gereken basit oynayıp hareketli oynayarak alan açması boşa çıkması ama bunları yapmak yerine kafasını eğip topu sürmeye çalışıyor. Mertens yokluğunda çok iyi olurdu ama güven vermiyor.

Yusuf'un şunu öğrenmesi lazım Messi gibi çalım atarak kaleye gidebilecek hızı yok en etkili olabileceği konu topa ilk dokunduğunda çevikliğiyle fark yaratabilir ani dönüşler veya verkaç girişimlerinde çok etkili olur ne zaman topu 4 saniye üzeri ayağında tutsa her pozisyonu hiç ediyor. Yapması gereken basit oynayıp hareketli oynayarak alan açması boşa çıkması ama bunları yapmak yerine kafasını eğip topu sürmeye çalışıyor. Mertens yokluğunda çok iyi olurdu ama güven vermiyor.
Şu yazdiklarini yapsa ve yapmasi da o kadar basit ki sadece istemesi lazim. Katkisi da %100 artar. Mata'yi izlemektense Yusuf'u izlemek isterdim. Hic olmazsa sadece hücumu düşünüyor ama işte vermedigi paslar çıldırmalık

Şu yazdiklarini yapsa ve yapmasi da o kadar basit ki sadece istemesi lazim. Katkisi da %100 artar. Mata'yi izlemektense Yusuf'u izlemek isterdim. Hic olmazsa sadece hücumu düşünüyor ama işte vermedigi paslar çıldırmalık
İlk geldiği paşa maçında o kadar basit oynayıp boşa kaçıyordu ki muhteşem oynadı bir daha böyle oynamadı hatta sonraki Konyaspor maçında oyuna girdikten sonra tonla top ezdi. Sorun yeteneklerinde değil bu ligde çalım atarak kaleye kadar gidebileceğini düşünüyor ne zaman kafasını kaldırıp oynamaya başlarsa Okan hoca tekrardan formayı vermeye başlar.

Bu cocugun bir numarasi yok yav.19 yasinda kafa olarak kendini ögrenmeye kapatmiş.Boy kilo fizigine gore dribling en onemli ozelligi olmasi lazim oda yok.Cok bencil oynuyor.Bencil oynuyorsan mantikli kararlar vermen gerek oda yok.Bu cocuk neyi ile wonderkid secilmis anlamadim.

Sürekli oynarsa kendisini göstereceğini düşünüyorum. Lakin mental sıkıntısı olduğu da net bu sene bizim de planlama hatamız ve kendisinin de uyum sorunu yaşaması kötü oldu . Lakin seneye ben Mertens'in direk yedeği hatta ligde daha fazla ve sürekli süre alması ile kendisinden yükseliş bekliyorum. Eğer bu tarz bir planda olmayacaksa ya satılmalı ya da sürekli oynayacağı bir yere kiralık verilmeli. Konya maçında ve bundan sonraki maçlarda Mata'nın da sakatlığı nedeniyle kadroda olmasını bekliyorum. Konya maçında Zaniolo 90 dk için hazır değilse 11'de olmalı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yusuf Demir, Kasımpaşa'ya kiralandı. (@taktikmania)

@_samiyenhaber

Kasımpaşa, Yusuf Demir'i yarım sezonluğuna kiraladı. Maaşını Kasımpaşa karşılayacak, kiralama ücreti yok.

Çok iyi oynasın da izleyelim keşke cicaldau da Adana’ya kiralansaydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konya maçı kadrosunda da yok.

Belliki çalışmıyor. Ne hocayı ne de kulübü taktığı yok!

Geri
Üst Alt