Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.544
- 109.356
- 4.878
Bu çocukta birşeyler var. Barcada oynarken böyle gözükmüyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çocukta birşeyler var. Barcada oynarken böyle gözükmüyordu
Emre mor denilen herifi süper lig'de görmek istemiyoruz @Umut IşıkEmre Mor'un 3 gömlek falan gerisinde 1 sporcu
O kadar değil ama Eyüpspor'da 1 sene oynasın ben o kadar karamsar değilim bir noktada mental olarak kırılma yaşayabilir şu haliyle 1 kuruş kimse para vermez.Emre mor denilen herifi süper lig'de görmek istemiyoruz @Umut Işık
Yetenek seti vs. ayrı bir şey. Kafa yapısı aynı.Emre Mor'un 3 gömlek falan gerisinde 1 sporcu
Emre Mor ilk çıktığında Euro 16'da müthiş oynamıştı. Gümrük'te de iyiydi. Hatta bizde bile iyi olabilirdi. Kadro kalabalıklığından FT hiç şans vermedi. Fb'de de Jesus oynatmadı neyse ki.Yetenek seti vs. ayrı bir şey. Kafa yapısı aynı.
2016 tam çıkış yaptığı dönem işte yeteneğiyle göze çarpmıştı cidden. O kısa sürede yakaladığı şöhretten sonra sapıtmaya başladı. Kendine taht yaptırma gibi saçma sapan hareketleri vardı hatırlarsınız. Profesyonel futbolcu değil de keko rapçi gibi bir şey oldu. Bize geldiğinde fazla süre almadı ama oynadığında da takımla alakasız, gösteri maçına çıkmış gibi takılıyordu. Statta daha çok gözüme batmıştı bu. Yusuf da genç yaşta Barca'da oynadı, tutunamadı. Takımına döndü tutunamadı. Bize geldi süre almıyor diye triplere girdi vs. Basel'e gönderdik orada da oynayamamış. Demek ki kafa aynı kafa bunda da.Emre Mor ilk çıktığında Euro 16'da müthiş oynamıştı. Gümrük'te de iyiydi. Hatta bizde bile iyi olabilirdi. Kadro kalabalıklığından FT hiç şans vermedi. Fb'de de Jesus oynatmadı neyse ki.
Ben Yusuf'un iyi oynadığını hiç görmedim. Bir ilk geldiği paşa maçında birazcık.
Kul vefasızsa Tanrı ne yapsın?Surekli pohpohlanmak isteyen bi arkadas. Arda'nin takimina gitme durumu varsa gonderelim. Turkiye'ye alismasi lazim artik.