#30 Yusuf Demir

Bu çocukta birşeyler var. Barcada oynarken böyle gözükmüyordu

Bence buna kim kas yap dediyse cocugun geleceginin icine etti. Eski videolarina bakarsak, cocuk daha ciliz ama bari asiri hizli sayilmasada baya cevik ve ilk metrelerde fena durmuyordu ve onun sayesinde kolay adam eksiltebiliyor gibi duruyordu videolarinda .

Bize sanki fitnessin boku cikartip gelmis gibi fizigi vardi.

Yetenek seti vs. ayrı bir şey. Kafa yapısı aynı.
Emre Mor ilk çıktığında Euro 16'da müthiş oynamıştı. Gümrük'te de iyiydi. Hatta bizde bile iyi olabilirdi. Kadro kalabalıklığından FT hiç şans vermedi. Fb'de de Jesus oynatmadı neyse ki.

Ben Yusuf'un iyi oynadığını hiç görmedim. Bir ilk geldiği paşa maçında birazcık.

Emre Mor ilk çıktığında Euro 16'da müthiş oynamıştı. Gümrük'te de iyiydi. Hatta bizde bile iyi olabilirdi. Kadro kalabalıklığından FT hiç şans vermedi. Fb'de de Jesus oynatmadı neyse ki.

Ben Yusuf'un iyi oynadığını hiç görmedim. Bir ilk geldiği paşa maçında birazcık.
2016 tam çıkış yaptığı dönem işte yeteneğiyle göze çarpmıştı cidden. O kısa sürede yakaladığı şöhretten sonra sapıtmaya başladı. Kendine taht yaptırma gibi saçma sapan hareketleri vardı hatırlarsınız. Profesyonel futbolcu değil de keko rapçi gibi bir şey oldu. Bize geldiğinde fazla süre almadı ama oynadığında da takımla alakasız, gösteri maçına çıkmış gibi takılıyordu. Statta daha çok gözüme batmıştı bu. Yusuf da genç yaşta Barca'da oynadı, tutunamadı. Takımına döndü tutunamadı. Bize geldi süre almıyor diye triplere girdi vs. Basel'e gönderdik orada da oynayamamış. Demek ki kafa aynı kafa bunda da.

Surekli pohpohlanmak isteyen bi arkadas. Arda'nin takimina gitme durumu varsa gonderelim. Turkiye'ye alismasi lazim artik.

Bunu danimarkaya falan vereceksin adam orada aklı başına gelir.

Cicaldau ve bu arkadaş öyle bir karakter ki, yaşıyorlar gibi görünüyor ama aslında yok gibiler. Npc gibi karakterler.. savaş çıksa, bu ikisi ortalıktan kaybolsa eksikliğini hissetmezsin, savaşın içinde olsalar, olduklarını fark etmezsin öyle bir karakterler.

1720119143635.webp

Çöpe giden 6 milyon Euro, vay anasını ya. En ufak faydası olmadı ve en ufak para dönüşü ihtimali görünmüyor

Oyuncuya kalmış iş. Okan hoca bence şans verecektir. Alt yapı olarak güçlü bir oyuncu, istekli olursa neden olmasın. Dries üstadı örnek almalı.

Sergio ile birlikte en çok gözüme batan oyuncumuz. Bir yerden 2 milyon filan teklif gelse piyango olur. Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl var; bu sezon kiralık gittiği yerde uçup kaçması lazım ki takıma girme veya iyi bonservis getirme ihtimali olsun, o ışığı hiç vermiyor, niyeti de yok gibi.

Alanya ile Oğuz pazarlığında masaya konulsa iyi olur. Cüzi bir bedele sayılıp makul rakamla geri alma opsiyonu iyi bir formül olabilir. Geri almak istememizi sağlayabileceğini düşündüğümden değil, bir umut işte.

Geri
Üst Alt