31. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Akkaya!

@Ertuğrul Akkaya tebrikler.

Şampiyona özel ödül olarak 15 gün süre ile yarışmalar forumuna ismi verilecek ve Ertuğrul Akkaya Yarışmalar forumu olacak.

Foruma yeni yeni adepte oluyorum , daha önceleri sadece transfer nöbetinde takılırdım :)

fakat diğer bölümlerinde kaliteli olduğunu gördüm ne yalan söyleyim artık çok fazla takılmaya başladım , yarışma sürekli son cevaplarda görünürdü ama forumu transfer ve futboldan ibaret sanıyordum biraz.

Fakat vakit geçirdikte bütünleyici bir forum olduğunu gördüm gayet de güzel vakit geçiriyorum.

tebrik eden herkese teşekkür ederim .

bu yazıyı neden yazdınız derseniz içimden geldi :DD

@Ertuğrul Akkaya tebrikler.

Şampiyona özel ödül olarak 15 gün süre ile yarışmalar forumuna ismi verilecek ve Ertuğrul Akkaya Yarışmalar forumu olacak.

kand%C4%B1rm%C4%B1yondemi.png

Benim tanıdığım Emrah kendisini sonuncu yapan adamı organizatör olarak fazla barındırmaz. Ama Tolga kardeşimin görevine ben son verdiğim için, Emrah'ın söz söyleme hakkı kalmadı.

alpayı emeklı etmeye calısıyoruz bıde yarısma forumuna isim olayı geldı sittin sene bırakmaz yarısmayı

Foruma yeni yeni adepte oluyorum , daha önceleri sadece transfer nöbetinde takılırdım :)

fakat diğer bölümlerinde kaliteli olduğunu gördüm ne yalan söyleyim artık çok fazla takılmaya başladım , yarışma sürekli son cevaplarda görünürdü ama forumu transfer ve futboldan ibaret sanıyordum biraz.

Fakat vakit geçirdikte bütünleyici bir forum olduğunu gördüm gayet de güzel vakit geçiriyorum.

tebrik eden herkese teşekkür ederim .

bu yazıyı neden yazdınız derseniz içimden geldi :DD

Bazı kesim var senin geçte olsa gördüğün kısmı göremeden transfer sezonu sonunda ara veren foruma her transfer sezonlarında uğrayan sen geçte olsa görmüşsün :) müzik tarzımız uyuyor iyi paslaştık 12 puanları hany ;) bu yazıyı niye yazdın dersen şahibeye yer vermemek için :D gelecek yarışmalardada devamını getirelim :)

Geri
Üst Alt