- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
Bonnie Tyler'da strateji yaptın mı?Doğruyu söyle çünkü senin seveceğin tarzda bir müzikti.
Yapmadım desin de göreyim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonnie Tyler'da strateji yaptın mı?Doğruyu söyle çünkü senin seveceğin tarzda bir müzikti.
@Ertuğrul Akkaya tebrikler.
Şampiyona özel ödül olarak 15 gün süre ile yarışmalar forumuna ismi verilecek ve Ertuğrul Akkaya Yarışmalar forumu olacak.
Hani ilk üç ben, Emrah ve Cenk' ten oluşacaktı?![]()
Abi şarkıyı seçmedim bile ya ondan olduvaktim yoktu evden çıkacaktım tam Tolga mention atınca o sırada çalan şarkıyı attım
Şampiyona özel ödül olarak 15 gün süre ile yarışmalar forumuna ismi verilecek ve Ertuğrul Akkaya Yarışmalar forumu olacak.
Hani ilk üç ben, Emrah ve Cenk' ten oluşacaktı?![]()
Foruma yeni yeni adepte oluyorum , daha önceleri sadece transfer nöbetinde takılırdım![]()
fakat diğer bölümlerinde kaliteli olduğunu gördüm ne yalan söyleyim artık çok fazla takılmaya başladım , yarışma sürekli son cevaplarda görünürdü ama forumu transfer ve futboldan ibaret sanıyordum biraz.
Fakat vakit geçirdikte bütünleyici bir forum olduğunu gördüm gayet de güzel vakit geçiriyorum.
tebrik eden herkese teşekkür ederim .
bu yazıyı neden yazdınız derseniz içimden geldiD
Vay anasını, o kadar yarışma kazandık bize böyle bir şey yapılmadı.
Ne diyorsunuz bu işe? @Alpay Asma @Tolga Aybakan @Osman Uzdu