31. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Akkaya!

@Alpay Asma nın yapmış olduğu Total Eclipse of the Heart açıklaması beni tatmin etmedi.

Kendisi favori şarkısı olduğunu bana beyan etmiştir.

Elimde belgeler mevcuttur.

Saygılarımla :)

Bonnie'nin şarkılarından evet. :)

Ama aslında çok sevdiğim bir tarz değil.

Ben hafif-ton müziklerden hoşlanıyorum.

En sevdiğim sanatçılar

Dido

Tori Amos

Pink Martini

Doris Day

Janis Joplin

Lana Del Rey

Shirley Bassey

Deep Purple

Rolling Stones

Simon & Garnfunkel

Panpa cidden iyi olur düzen işi.

Nacizane fikrim bu iş özellikle yöneticiler için zahmetli.

Eurovision senede 10 defa yapılsın. Moderatörü de aynı isim olsun değişmesin.

Her 10 günde bir de SÜREKLİ ROTASYON MODLAR/ TECRÜBELİ ÜYELER İLE FARKLI KONSEPTLİ HALK VİZYON yarışması yapılabilir. Böylece düzenleyene de çok külfet olmaz.

Eurovision markası parlar (31 yarışma nedir Allah aşkına. :D )

bakın iddia etmiyorum kesin konusuyorum. düzene girsin panpa aynen yha diyor ya.

o bahsi gecen 15 gun araların henuz 4.gunu krizlere girecek. buralarda leylalara dönücek. mini turnuvalar için sağa sola saldıracak

sonuç;

Z297J3.jpg

Tabi içinde keman olan, klasik tarz müziklerin her biri, çoğu Fransız ve şarap kokan şarkılar da ilgi alanım.;)

[attachment=12510:BYuLp0QCMAEyFuy.jpg]

Ekli dosyalar

• BYuLp0QCMAEyFuy.webp
    BYuLp0QCMAEyFuy.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 97
bakın iddia etmiyorum kesin konusuyorum. düzene girsin panpa aynen yha diyor ya.

o bahsi gecen 15 gun araların henuz 4.gunu krizlere girecek. buralarda leylalara dönücek. mini turnuvalar için sağa sola saldıracak

sonuç;

Z297J3.jpg

Tespitlerini hayranlıkla okuyorum reis :007::007::007:

Ciddi ciddi jubileyi dusunuyorum.Bezdim artik ama elimde 5 sarki var.Onlari da denemek istiyorum

tebrikler @Ertuğrul Akkaya

Tahminimden geride kaldı şarkı bu eurovision bir acayip zaten :D Bu arada @Aslan Türkoğlu senin yarışmada birinci olmuştum noldu benim ödüller kim verecek ilk defa birinci oldum bilgi verin :redface:

Geri
Üst Alt