Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alpay Asma nın yapmış olduğu Total Eclipse of the Heart açıklaması beni tatmin etmedi.
Kendisi favori şarkısı olduğunu bana beyan etmiştir.
Elimde belgeler mevcuttur.
Saygılarımla![]()
Panpa cidden iyi olur düzen işi.
Nacizane fikrim bu iş özellikle yöneticiler için zahmetli.
Eurovision senede 10 defa yapılsın. Moderatörü de aynı isim olsun değişmesin.
Her 10 günde bir de SÜREKLİ ROTASYON MODLAR/ TECRÜBELİ ÜYELER İLE FARKLI KONSEPTLİ HALK VİZYON yarışması yapılabilir. Böylece düzenleyene de çok külfet olmaz.
Eurovision markası parlar (31 yarışma nedir Allah aşkına.)
bakın iddia etmiyorum kesin konusuyorum. düzene girsin panpa aynen yha diyor ya.
o bahsi gecen 15 gun araların henuz 4.gunu krizlere girecek. buralarda leylalara dönücek. mini turnuvalar için sağa sola saldıracak
sonuç;
![]()
Tabi içinde keman olan, klasik tarz müziklerin her biri, çoğu Fransız ve şarap kokan şarkılar da ilgi alanım.![]()
Hastasıyım çoğu şarkısının.![]()
Ciddi ciddi jubileyi dusunuyorum.Bezdim artik ama elimde 5 sarki var.Onlari da denemek istiyorum
Tespitlerini hayranlıkla okuyorum reis :007::007::007:
tebrikler @Ertuğrul Akkaya
Tahminimden geride kaldı şarkı bu eurovision bir acayip zatenBu arada @Aslan Türkoğlu senin yarışmada birinci olmuştum noldu benim ödüller kim verecek ilk defa birinci oldum bilgi verin :redface:
@Alpay Asma'da jübileyi düşünüyordu ama elinde 1386 tanecik arşivi kalmış onları da bi deneyeyim diyoo.
@Alpay Asma'da jübileyi düşünüyordu ama elinde 1386 tanecik arşivi kalmış onları da bi deneyeyim diyoo.
@Berkan Yavuz dün bana yamuk yapmasaydın ilk 3 teydin:cool: