- 27 Ocak 2010
- 59.383
- 30.992
- 3.523
Tabi içinde keman olan, klasik tarz müziklerin her biri, çoğu Fransız ve şarap kokan şarkılar da ilgi alanım.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi içinde keman olan, klasik tarz müziklerin her biri, çoğu Fransız ve şarap kokan şarkılar da ilgi alanım.![]()

@Osman Uzdu reis girmiyosun devreye yapmıyosun bizi 1. bak böyle laf veriyoruz adamlara? :31:
Yine hak etmediğimiz bir derece aldık.![]()
Az çok demeden puan veren herkese teşekkür ederim:
@İsmail Çakır
@B. Arda Aycan (Arda abiden puan almak ayrıca mutluluk verici, en sonunda başardım)
@Ertuğrul Akkaya (Şampiyon tebrikler)
@Mutlu Sahin (Tebrikler)
@Recep İçfındık :tiphat:
@Ismail ARIK
Organizatör @Tolga Aybakan teşekkürler..
Jehan Barbur'a yine ayıp edildi yalnız onu da belirteyim :nargile:
Daha önce de yazmış olduğum gibi hatundaki asalet 7 puandan başlar.![]()
kardes baktım sen bana puan vermemissin , (öyle hatırlıyorum) hemen mesajı attım tolgaya ordaki berkana verdiğim puanları sil dedim sağolsun hallettti.
Bu işler böyle berkan kardes
Yahu arkadaş şike böyle mi yapılır, ikimiz de birbirimize 12 puan verirsek olur mu kardeşim? Bugün sen 12'yi atacaksın bana, 1. olacağım. Yarın ben sana 12'yi yapıştıracağım sen 1. olacaksın... Bunları da biz mi söyleyelim@Osman Uzdu bu saf, temiz kardeşimizi lobiye katalım, öğrenmesi gereken çok şey var![]()
![]()
Ben kendi lobimi kuruyorum abicim genç neferleri,yenilik arayan kişilerle forumdaki yaşlı,içi geçmiş lobilere üyelere ve deringscye en büyük darbeyi indireceğiz !
Yahu arkadaş şike böyle mi yapılır, ikimiz de birbirimize 12 puan verirsek olur mu kardeşim? Bugün sen 12'yi atacaksın bana, 1. olacağım. Yarın ben sana 12'yi yapıştıracağım sen 1. olacaksın... Bunları da biz mi söyleyelim@Osman Uzdu bu saf, temiz kardeşimizi lobiye katalım, öğrenmesi gereken çok şey var![]()
![]()
Ben kendi lobimi kuruyorum abicim genç neferleri,yenilik arayan kişilerle forumdaki yaşlı,içi geçmiş lobilere üyelere ve deringscye en büyük darbeyi indireceğiz !

Böyle şeyler burada mı söylenir yaaa :disgust:
Bro gel örgüt kuralım . Daha da derin GSC ..![]()
Abi fazla derinsin sen ben oralarda boğulurum , zamanla sanada ulasacağım , seninle çok denizler aşacağız![]()
@Alpay Asma
12 puan vermissin , gracias
grup takibinde olan bir grup mu , yoksa ilk defa mi dinledin ¿