31. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Akkaya!

Tabi içinde keman olan, klasik tarz müziklerin her biri, çoğu Fransız ve şarap kokan şarkılar da ilgi alanım.;)

Sallama lobidaş kardeşim... :mad-3: O zaman bu şarkının puanı nerede?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6fM3Ls6iJjw[/media]

Fransız + şarap gibi kadın daha ne olsun?

:bansign::bansign::bansign:

Şaka maka senden yüksek puan bekliyordum :(

Yine hak etmediğimiz bir derece aldık.
oleyo.gif

Az çok demeden puan veren herkese teşekkür ederim:

@İsmail Çakır

@B. Arda Aycan (Arda abiden puan almak ayrıca mutluluk verici, en sonunda başardım :) )

@Ertuğrul Akkaya (Şampiyon tebrikler)

@Mutlu Sahin (Tebrikler)

@Recep İçfındık :tiphat:

@Ismail ARIK

Organizatör @Tolga Aybakan teşekkürler..

Jehan Barbur'a yine ayıp edildi yalnız onu da belirteyim :nargile:

Daha önce de yazmış olduğum gibi hatundaki asalet 7 puandan başlar.
oleyo.gif

Yine hak etmediğimiz bir derece aldık.
oleyo.gif

Az çok demeden puan veren herkese teşekkür ederim:

@İsmail Çakır

@B. Arda Aycan (Arda abiden puan almak ayrıca mutluluk verici, en sonunda başardım :) )

@Ertuğrul Akkaya (Şampiyon tebrikler)

@Mutlu Sahin (Tebrikler)

@Recep İçfındık :tiphat:

@Ismail ARIK

Organizatör @Tolga Aybakan teşekkürler..

Jehan Barbur'a yine ayıp edildi yalnız onu da belirteyim :nargile:

Daha önce de yazmış olduğum gibi hatundaki asalet 7 puandan başlar.
oleyo.gif

12 verdim buna

kardes baktım sen bana puan vermemissin , (öyle hatırlıyorum) hemen mesajı attım tolgaya ordaki berkana verdiğim puanları sil dedim sağolsun hallettti.

Bu işler böyle berkan kardes

Yahu arkadaş şike böyle mi yapılır, ikimiz de birbirimize 12 puan verirsek olur mu kardeşim? Bugün sen 12'yi atacaksın bana, 1. olacağım. Yarın ben sana 12'yi yapıştıracağım sen 1. olacaksın... Bunları da biz mi söyleyelim
oleyo.gif
@Osman Uzdu bu saf, temiz kardeşimizi lobiye katalım, öğrenmesi gereken çok şey var :p

Yahu arkadaş şike böyle mi yapılır, ikimiz de birbirimize 12 puan verirsek olur mu kardeşim? Bugün sen 12'yi atacaksın bana, 1. olacağım. Yarın ben sana 12'yi yapıştıracağım sen 1. olacaksın... Bunları da biz mi söyleyelim
oleyo.gif
@Osman Uzdu bu saf, temiz kardeşimizi lobiye katalım, öğrenmesi gereken çok şey var :p

:D Ben kendi lobimi kuruyorum abicim genç neferleri,yenilik arayan kişilerle forumdaki yaşlı,içi geçmiş lobilere üyelere ve deringscye en büyük darbeyi indireceğiz !

:D Ben kendi lobimi kuruyorum abicim genç neferleri,yenilik arayan kişilerle forumdaki yaşlı,içi geçmiş lobilere üyelere ve deringscye en büyük darbeyi indireceğiz !

Emrah, Serkan falan görmesin son mesajını yazmış olabilirsin Burak :sad007:

oleyo.gif

Böyle şeyler burada mı söylenir yaaa :disgust:

:happy::happy::happy:

Geri
Üst Alt