31. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Akkaya!

Bonnie Tyler'da strateji yaptın mı?Doğruyu söyle çünkü senin seveceğin tarzda bir müzikti.

Yok yapmadım. İşin latifesi de aslında hiç yapmadım sayılır bu yarışma 12 puan harici.

Aslında bana yapıştı bu tarz işi ama ben 80'lerden şarkılara genelde puan vermem ve girmem yarışmaya.

1960-1970 şarkıları ve 1990'lar ile girdim genelde. İçinde popüler kültür olan şarkılara da (Careless Whisper, 80'ler film soundtrack'leri gibi) ya çok az verdim ya da hiç.

Tarz olarak 80'ler olarak sevdiğim- hafif ve catchy müzikler

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ls9_HPTs06I[/media] (ki 1 puanla şampiyonluk kaptırdığım şarkıydı)

Bonnie, Alphaville gibilere de saygım var ama çok popüler diye az veriyorum.;)

Yok yapmadım. İşin latifesi de aslında hiç yapmadım sayılır bu yarışma 12 puan harici.

Aslında bana yapıştı bu tarz işi ama ben 80'lerden şarkılara genelde puan vermem ve girmem yarışmaya.

1960-1970 şarkıları ve 1990'lar ile girdim genelde. İçinde popüler kültür olan şarkılara da (Careless Whisper, 80'ler film soundtrack'leri gibi) ya çok az verdim ya da hiç.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ls9_HPTs06I[/media] (ki 1 puanla şampiyonluk kaptırdığım şarkıydı)

çok talihsiz bir açıklama.

hayatımda ilkkez bir insanın yerine utandım.

beni göz ardı edersen sevinirim artık.

Bu şarkıya puan vermemiştim.:asd:

Aynen öyle olacak :D düzene girecek artık

Panpa cidden iyi olur düzen işi.

Nacizane fikrim bu iş özellikle yöneticiler için zahmetli.

Eurovision senede 10 defa yapılsın. Moderatörü de aynı isim olsun değişmesin.

Her 10 günde bir de SÜREKLİ ROTASYON MODLAR/ TECRÜBELİ ÜYELER İLE FARKLI KONSEPTLİ HALK VİZYON yarışması yapılabilir. Böylece düzenleyene de çok külfet olmaz.

Eurovision markası parlar (31 yarışma nedir Allah aşkına. :D )

Panpa cidden iyi olur düzen işi.

Nacizane fikrim bu iş özellikle yöneticiler için zahmetli.

Eurovision senede 10 defa yapılsın. Moderatörü de aynı isim olsun değişmesin.

Her 10 günde bir de SÜREKLİ ROTASYON MODLAR/ TECRÜBELİ ÜYELER İLE FARKLI KONSEPTLİ HALK VİZYON yarışması yapılabilir. Böylece düzenleyene de çok külfet olmaz.

Eurovision markası parlar (31 yarışma nedir Allah aşkına. :D )

Ben de o iş ;)

@Alpay Asma nın yapmış olduğu Total Eclipse of the Heart açıklaması beni tatmin etmedi.

Kendisi favori şarkısı olduğunu bana beyan etmiştir.

Elimde belgeler mevcuttur.

Saygılarımla :)

Bazı kesim var senin geçte olsa gördüğün kısmı göremeden transfer sezonu sonunda ara veren foruma her transfer sezonlarında uğrayan sen geçte olsa görmüşsün :) müzik tarzımız uyuyor iyi paslaştık 12 puanları hany ;) bu yazıyı niye yazdın dersen şahibeye yer vermemek için :D gelecek yarışmalardada devamını getirelim :)

puan tesadüfü gerçekten tebessüm oluşturdu :DD

şaibe durumu yok :DD :stupid:

inş devamı gelir :)

Geri
Üst Alt