#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

penaltı yaptırıp da gole çeviren oyuncu hem asist hem de golde isim olarak var :)

Ankaragücü maçında kesin pabuç pahalı demiştir Baros'a olan sevgiyi,desteği gördükten sonra :D

soğukkanlı oyuncu ama şutları zayıf , bazen oyunda kayıp oluyor ama bazende taa gerilere gelip yardım ediyor ,yaşı cok genc ,bonservisi bizde olsa zamanla bu peformansını cok ilerilere götürebilir ama mevcut fiyatından dolayısı ile sene bizde kalacağını zannetmiyorum keza aynı fiyata fransdan cok daha diri,kuvvetli bir forvet rahatlıkla alınabilir..

Bayağı sağlam bir adam, hem uzun boylu, hem top saklayabiliyor, hem tekniği iyi. Seneye takımımızda görmek istediğim futbolcuların başında geliyor.

Cok iyi niyetli bir adama benziyor yahu. Takimin basarisi icin oynadigi cok belli oluyor. Defansa kadar gelip yardim etmesi, pres yapmasi. Sürekli hareket halinde, sürekli yer degistiriyor... .

+uzun boy,teknik,top saklama:D bence fiyatı braz indirip almalıyız bonsevisini(harbi ya bide bu adam geldiğinde çok tembel koşmaz etmez falan diyenler vardı:D)

+uzun boy,teknik,top saklama:D bence fiyatı braz indirip almalıyız bonsevisini(harbi ya bide bu adam geldiğinde çok tembel koşmaz etmez falan diyenler vardı:D)

boy - teknik ilişkisi ilginc o boya rağmen gayet teknik oyuncu ama koşma konusunda bazen tipik brezilyalı yumuşak oyuncu kolaylığına kacıyor (fiziksel olarak cokda yeterli olmasına rağmen)

şahsen uygun fiyata alınmasını isterim ama 12 -15 milyon euroya almam keza o fiyata cok daha sert (keitanın santrafor versiyonunu rahat bulunabilir)

ama yinede kalmasını isterim ,yönetim jo ile anlaşıp tok alıcı rolüne bürünmeli ,pahalı almıyorum demeli keza mevcut piyasada joya 5-6 milyon euronun üstünde kim verir bilemiyorum acaba araplar yada ruslar yeniden ilgilenirmi ,zannetmiyorum...

Kalmasını istiyorum.

Jo Asy'de oynarsa her 3 maçın 2'sinde gol atar.Baros her yerde yazar ama.(Çifter çifter).

Bu arada Jo nun gol saysi 2 degil, 3 müs. Penatidan da golü vardi, unutmustum...

Yani su ana kadar 3 gol, 3 asist yapmis görünüyor Transfermarktta.

Derbide oynarsa umarım gol atar Barosla :D

Insallah takimda kalir, cunku formasini almam lazim XD

Jo-Baros ikiliye bak arkadaş.:D

Stili çok hoşuma gidiyor yav.Çok mücadele ediyor.Baros la ısınırlarsa CSK daki günlerine döner :)

Yav bu adamın bonservisini alsak süper olurdu. hem de adaptasyon sorunu filan olmazdı zaten. daha 22-23 yaşında gencecik çocuk. Kabiliyetli hem de. Fenerin de kocası olmuş eskiden. Ama çok para yav. Azcık kardeş kulübümüz manchaster city nin indirim yapması lazım. Şu fiyatı az aşağı çek Khaldoon Başkan:D

Trabzon maçında Egemen ve Giray'ı zor bir maç bekliyor nedeni ise Jo.

Ankaragücü maçından sonra jipine binerken;

20gnq5t.jpg

Geri
Üst Alt