#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Iyi oyuncu,yasi genç , seneye fizik olarak hazir olur diye dusunuyorum ama 13-14M'a degmez bu adam gibi geliyor.

Iyi oyuncu,yasi genç , seneye fizik olarak hazir olur diye dusunuyorum ama 13-14M'a degmez bu adam gibi geliyor.

14-15 gibi bir bonservis istemezler beyler rahat olun.Adam City'e ne katkı vermiş ki o bonservisi istesinler?Araplar parayı mevzu yapacak adamlar değildir zaten.Elden çıkarmak isteyeceklerdir Jo'yu.7 milyon euroya bağlarız bence.:asd:

hiç gerek yok bu adama...baroşa iyi bi yedek olması için o kadar para verilmez...

Çok kaliteli oyuncu ama şunu bilmiyor oyuncular,daha çocukken öğretilir,uzun boylu santraforunuz varsa topu indirdiği zaman yanaşır yakın oynayan oyuncular,Jo top indiriyor kime rakibe,bu Jo'nun suçu değil,takviye yapmayanın suçu Baros'tan çok daha kaliteli bir oyuncu her anlamda tek eksiği Baros kadar pres özelliği yok.

jo aslinda kaliteli ama sistem calismadigi icin

gol da atamadi

Baros ve Jo gerçekten çok kaliteli iki forvet.Jo'yu bulmuşken kaçırmayalım derim.Bence önümüzdeki senelerde Jo'da Baros'da mükemmel işler yapar.Hele birlikte çok daha mükemmel işler yaparlar.

jo aslinda kaliteli ama sistem calismadigi icin

gol da atamadi

Gio'ya çevirdiği topu çok az forvet yapar biliyor musun? Top önünde sekiyor açın dar ama agresiflikten vurursun,o ne kadar takım oyuncusu olduğunu gösterdi Jo çok ince bir oyuncu kesinlikle kalmalı.

Yalnız müthiş bir oyuncu her geçen hafta dahada iyi oluyor önceden bonservisinin alınmaması taraftarıydım ama umarım alınır.

Gio'ya çevirdiği topu çok az forvet yapar biliyor musun? Top önünde sekiyor açın dar ama agresiflikten vurursun,o ne kadar takım oyuncusu olduğunu gösterdi Jo çok ince bir oyuncu kesinlikle kalmalı.

Aynen Sinan. Ben orda direk vurucağını zannettim çünkü aynı pozisyonda ben olsam vururdum.:D Ama Jo aklını kullandı ve Gio'ya pas attı. Nerden gördü Gio'yu anlamadım ama helal olsun valla. Bi gol olsaydı o pozisyonn ahh be ahh.:(

Jo maçtan sonra party'ye katılmış.Bunlar için ağlıyoruz ulan.Yazık.Kendimi zor tutuyorum.Allah sizi bildiği gibi yapsın.Biz ağlıyalım burda siz göbek atın.Ezeli rakibine yenil sonra +18 hayata dal.

Atv haberi izleyin.Bu haberi verecek

Bonservisini almıycaz zaten Jo'nun.

Jo maçtan sonra party'ye katılmış.Bunlar için ağlıyoruz ulan.Yazık.Kendimi zor tutuyorum.Allah sizi bildiği gibi yapsın.Biz ağlıyalım burda siz göbek atın.Ezeli rakibine yenil sonra +18 hayata dal.

Kime ne yahu kime ne?!Adam senden benden izin mi isteyecek?Maçı kaybettiler diye oturup ağlasınlar mı?Çamur atacak yer arıyorsunuz.Bakın işinize sizi ilgilendirmez adamın gece hayatı.

Devre arasında gelen yabancı bir futbolcunun nasıl davranması gerekiyordu? Hatta kavrayışı biraz genişletelim; altyapıdan gelmeyen profesyonel bir futbolcunun nasıl davranması gerekiyor böyle durumlarda?

Bu adamlar arenada kan döken köle gladyatörler değil. Kimse futbolcunun sahibi değildir, öyleymiş gibi bir tasarımla neyin yapılıp neyin yapılmaması gerektiği hakkında hüküm vermek saçmadır. Yaptığı davranışlar futbolunu etkilerse yönetim müdahale edecektir zaten; gerisi laf-ü güzaf.

Maçtan sonra yapmaması gerek. Tabii ki yas tutmayacak ama ben Galatasaray kulübünü ti ye almıyorum gibi bişey bu. Biz burda kahroluyoruz adam orda alem yapıyor. Düşünün bi bakalım. Şampiyonluk gidiyor , ezeli rakibinden yenilgi almışın adamın umrunda değil. Orada party veriyor. Tabii ki eğlenecek ama şampiyon olsun sabaha kadar eğlensin isterse. Yanlış..

Yav aşın bunları.İnter Milan'a 4 attı sonra iki takımın futbolcuları aynı gece diskoda eğlendi.

Maçtan sonra yapmaması gerek. Tabii ki yas tutmayacak ama ben Galatasaray kulübünü ti ye almıyorum gibi bişey bu. Biz burda kahroluyoruz adam orda alem yapıyor. Düşünün bi bakalım. Şampiyonluk gidiyor , ezeli rakibinden yenilgi almışın adamın umrunda değil. Orada party veriyor. Tabii ki eğlenecek ama şampiyon olsun sabaha kadar eğlensin isterse. Yanlış..

Yenilgiden sonra üzgün olabiliriz, bunun üzerine takımdan bir oyuncunun eğlenceye gitmesinden dolayı da gücenebiliriz. Gayet normal, insani ve gerekli duygular bunlar.

Şöyle bir durum var; bizim kültürümüzle adamın kültürü bir değil! Yargısız infaz işin kolay yolu.

Birisi çıkıp da Jo'ya " eğlenceye gitme, önemli bir maçı kaybettik; taraftara ayıp olur. " demiş de öyle gitmiş gibi algılamanın tutarlı bir yanı yok. Yönetimin de futbolcusunu sıkmaması oyuncusuna ne kadar saygılı olduklarını gösteriyor.

Yaptığı şeyin "ti ye" almıyorum vb. tavır olduğunu düşünmek için Jo'nun içinde bir birlik duygusunun olması gerekiyor. Üstelik böyle bir duygunun var olması böyle bir eylemi yapmayacağını kanıtlamaz. Bu duyguyu başka türlü dışa vuruyor olabilir, hatta dışa vurmadan içinde yaşıyor bile olabilir.

Hiç de duygulu bir insan olmayabilir. Yaptığı şeyi "görevini yerine getirmenin" verdiği rahatlıkla yapıyor da olabilir. Koşullara bakıldığında hoşgörü gösterilebilicek yeterince neden var. Ama yaptığının ayıp bir iş olduğu gösterecek pek gerekçe yok. Duygu var. Onlarda son baktığımda mantığın ne olduğunu bilmiyorlardı.

Geri
Üst Alt