#32 Sam Adekugbe

Sonuna kadar seninleyiz Sam Adekugbe.. Bağrımıza basacağız ve bir an olsun elimizi omzundan eksik etmeyeceğiz aslanım
InCollage_20230302_000354715.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk yarim saat tutuktu sonra arap atina dondu yardircan oldu resmen :)

Gomis ne pozitif bir adamsın sen nasıl kacirdik seni iki üç sene yazık oldu takıma her türlü katkın var adekugbeye de moral verdiğine eminim.

Valla ben begendim. Kazimcan net birinci sol bek, Adekugbe de rotasyon adina kalabilir

Vasat. Bence oyun düzenimizi de değiştirdi teknik yetersizliği. Dubois şart aynı tarz yani güç ve hızlı bek ile zorlanırız.

Valla attığımız her topu tekrar geriye dönen bir bek oyuncusu’nun bize faydası yok aldığı topu ileri taşıyabilecek en azından ilerdeki adama pas atabilecek bir bek oyuncusu olmalı stoper gibi bek oyuncusu

Enerjisine mücadelesine bir şey demiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Savunması güven vermiyor. Hücumda da pek iyi olduğu söylenemez. Sınır sıkıntısı yaşamadığımız sürece Dübüa oynamalı. Hazırlık maçlarında Kazım daha iyiydi ayrıca. Fazla oynatmayalım derim

İlk devre fena bulmamıştım ama ikinci yarı hiç beğenmedim.

Gelecek maçlarda daha iyi oynar takım olarak vasatken sırıtmadı.Kayode tüm takımı çok zorladı fizik ve sürati ile ordan yinede pozisyon verdirmedi.

Geri
Üst Alt