Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.803
- 8.323
- 1.818
5 dk micip çıkamadın mi be kardeşim kabız misin amel misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao da çıkmıştı sankiÇırçır oldu diye maçtan çıkanı ilk defa görüyorum ben
Gol atmadığı her maç eleştirilir
Eğer Cica, bildiğimiz manada bir 10 numara gibi oynayacak diye planlama yapılmış olsaydı, orta saha hattını paylaşacağı diğer futbolcular farklı profilde seçilirdi...
Berkan-Gedson(Harroui)-Cica üçlüsü, eğer Cica saf 10 gibi oynarsa, defansif açıdan zayıf kalır ki Taylan tercih edilirse de pek bir şey değişmez, diye düşünüyorum...
Sergio Ramos birkere maç ortasında oldu ve gidip geri gelmişti...Falcao da çıkmıştı sanki
bence içtiği veye yedikleri proteinler dokundu...Çırçır oldu diye maçtan çıkanı ilk defa görüyorum ben
Çırçır oldu diye maçtan çıkanı ilk defa görüyorum ben
Biliyoz. Maçın içinde ilk defa gördüm böyle birsey. Bize denk geliyor bunlarİshal ciddiye alınması gereken bir rahatsızlıktır.
Çırçır oldu diye maçtan çıkanı ilk defa görüyorum ben
Ben yanlış telafuz ettim herhalde. Çırçır olup çıkan oyuncu ilk bizim takim olabilirG*t vücudun müdürüdür.
Çok zor bir durum, sıkamazsın da akar gider sahanın ortasında.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
G*t vücudun müdürüdür.
Çok zor bir durum, sıkamazsın da akar gider sahanın ortasında.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bitmez tükenmez bir karın ağrısı da verir. Bol bol su tüketmek ve yoğurt yemek iyidir. Meyve de iyidir. Çay, kahve, asitli içecekler ve yağlı yiyecekler midenin daha da kötü olmasına sebebiyet verir.