#33 Alexandru Cicâldău

Alandan da bulandan da Allah razı olsun.

Eğer Cica, bildiğimiz manada bir 10 numara gibi oynayacak diye planlama yapılmış olsaydı, orta saha hattını paylaşacağı diğer futbolcular farklı profilde seçilirdi...

Berkan-Gedson(Harroui)-Cica üçlüsü, eğer Cica saf 10 gibi oynarsa, defansif açıdan zayıf kalır ki Taylan tercih edilirse de pek bir şey değişmez, diye düşünüyorum...

nacizane bir cok macini izlemis biri olarak , basliktaki ilk mesajim bakidir bu anlamda.
ozetle; forvet arkasi icin dort dortluk bir yetenek. ceza sahasi onu ve icerisinde etkili ve verimli idi gozlemledigim bir cok macta. son *peak yaptigi sezon ozelinde de keza bu denklemde idi.

*hocanin ne planladigi hakkinda pek bir fikrim yok, anca haberlerde ve basin toplantisinda ne yaziliyor,ne deniyorsa okuyoruz,,birde izledigimiz maclar ozelinde.

gedson konusunda sevgili @Keramettin TANRIVERDİ le de yorumlasirken vurgularim ara ara < > ilk planda dedigim yerdeyim. elzem ilk isim tipolojisi kendisi idi.
*6 no icin yine ilk basindan beri ilk onerim *makul olacagindan ve oyun vizyonu ve aklini oldukca basarili buldugum *morita olmasini belirtmistim deginmistim ayni konu icerisinde.

misal harroui ,deng gibi oyunculara nacizane gozlem yorumu bugune dek eklemedim bile.

aradigimiz safkan tipolojiler kanimca; fundemental yeterlilik cizgisinde gedson,morita,cica idi oyun akli ve vizyonlarini basarili buldugum hibride yatkin istikrarlik sezonluk performans verecek 3lu....
istedigim isim olan bunlardan biri geldi,,digeri icin halen bastiriyoruz,-sonuncusu icin tren kacti.

*taylan konusuna da sayfa *45 de ufaktan deginmistim arti eksi denkleminde.
degisen bir sey yok benim adima....

cica kardesime tekrardan donersek,
kaldigi yerden devam ediyor... bir sekilde skora etki ediyor...
hoca umarim ne yapip edip one yakin oynatir -yazik ediliyor malesef....

oyundan cikisi saglikla ilgiliymis,, gecmis olsun dileklerimi iletiyorum kendisine.
golu icin ayrica tebrik ederim aynen devam.

Çırçır oldu diye maçtan çıkanı ilk defa görüyorum ben

G*t vücudun müdürüdür.

Çok zor bir durum, sıkamazsın da akar gider sahanın ortasında.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

G*t vücudun müdürüdür.

Ben yanlış telafuz ettim herhalde. Çırçır olup çıkan oyuncu ilk bizim takim olabilir

G*t vücudun müdürüdür.

Bitmez tükenmez bir karın ağrısı da verir. Bol bol su tüketmek ve yoğurt yemek iyidir. Meyve de iyidir. Çay, kahve, asitli içecekler ve yağlı yiyecekler midenin daha da kötü olmasına sebebiyet verir.

Tabi ki ilginc bir durumdu, ben de böyle bir sebepten dolayi mactan cikan bir oyuncu hic görmedim daha önce. Ama sonucta insanlik hali, yapacak birsey yok.

Bitmez tükenmez bir karın ağrısı da verir. Bol bol su tüketmek ve yoğurt yemek iyidir. Meyve de iyidir. Çay, kahve, asitli içecekler ve yağlı yiyecekler midenin daha da kötü olmasına sebebiyet verir.

Kuru kahve, limon karışımı ya da bol bol su ve muz geçirmek için idealdir.

Geçen iki haftadan şüphem vardı ama bugün beğendim Morutan ile iyi bir ikili oldular.

Geri
Üst Alt