#33 Alexandru Cicâldău

Oynadigi ilk maclardaki verdigi havayi hatirliyor musunuz. Bu herif böyle devam ederse sezonun genelinde double double yapar demistim ben hatta.

Ilk haftalardaki haliyle sezonun sonuna dogru hali arasinda daglar kadar fark var. Bazen düsünüyorum satmazsak bu herif düzebilir mi diye.

Ikilemdeyim biraz ama daha cok satilmasindan yanayim.

Oynadigi ilk maclardaki verdigi havayi hatirliyor musunuz. Bu herif böyle devam ederse sezonun genelinde double double yapar demistim ben hatta.

Ilk haftalardaki haliyle sezonun sonuna dogru hali arasinda daglar kadar fark var. Bazen düsünüyorum satmazsak bu herif düzebilir mi diye.

Ikilemdeyim biraz ama daha cok satilmasindan yanayim.
Ben de ilk maçlarda beğenmiştim. Ama gerçekçi olursak o performansı sürdürse dahi bence tatmin olmayacaktık. İyi bir takımda dahi beklentileri karşılayabilir mi ciddi şüphelerim var. Kalırsa ha düzeldi ha düzelecek diye muhtemelen bizi süründürür durur bu kadar kötü olmasa bile. Birçok yeteneği var ama şu özelliği çok iyi diyebileceğimiz baskın bir yeteneğini hiç göremedik. Umutluydum ama 6.5'a çok daha iyisi alınırmış.

1 sene kiralamak mantıklı olabilir. Orda es kaza iyi oynarsa paramızı kurtarırdık. Ya da kim bilir belki farklı bir seviyede dönerdi Bruma gibi. Şu an satarsak yüzde 50 filan zarar ederiz gibi duruyor.

3 tane orta saha birden alabileceğimize hiç ama hiç inanmıyorum, eğer eldeki orta sahalardan birisi oynayacaksa Cicaldau oynasın Berkan ve Taylan yerine. Hatta Taylan mümkünse sonradan bile oyuna girmesin

okan akıllı adam aynı saçmalıkları deneyip farklı sonuç beklemeyecektir. o yüzden bu sene geçen seneki rezilliklerini biraz unutturabilir.

Ben de ilk maçlarda beğenmiştim. Ama gerçekçi olursak o performansı sürdürse dahi bence tatmin olmayacaktık. İyi bir takımda dahi beklentileri karşılayabilir mi ciddi şüphelerim var. Kalırsa ha düzeldi ha düzelecek diye muhtemelen bizi süründürür durur bu kadar kötü olmasa bile. Birçok yeteneği var ama şu özelliği çok iyi diyebileceğimiz baskın bir yeteneğini hiç göremedik. Umutluydum ama 6.5'a çok daha iyisi alınırmış.

1 sene kiralamak mantıklı olabilir. Orda es kaza iyi oynarsa paramızı kurtarırdık. Ya da kim bilir belki farklı bir seviyede dönerdi Bruma gibi. Şu an satarsak yüzde 50 filan zarar ederiz gibi duruyor.

Ligin son haftalarinda bayagi haber dönüyordu Italya'dan isteyen var falan diye. Sezon bitti haberler birden kesildi, bizimkiler para verip mi yaptirdi haberleri anlamadim ki.

En büyük sorun bu adam baskin bir futbolcu degil zaten. Olsa olsa iyi isleyen bir takimin iyi bir parcasi olabilir. Aynisi Berkan icin de gecerli. Bunlar iyi bir sistemin ek parcasi olur ancak, sistemin diregini baska oyuncular olusturdugu vakit. Taylan tam IBB'lik topcu aslinda. Berkay ile takas edelim diyenler vardi forumda, katiliyorum buna kesinlikle.

Geri
Üst Alt