- 30 Aralık 2020
- 8.155
- 5.028
- 333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimrezil bir topcu
Mustapha Yatabare
5 yilAvrupa liginde biraz is yaptigi sezondan sonra bile satamiyorsak isimiz zor. Bu sezon sattik sattik yoksa sozlesme sonuna kadar kalir.
Arkasina 2 azman alinca biraz duzelir diye umuyorum. Gerci oyle ben de oynarim
4 yav 1 yılı geçti zaten
sayılı gün çabuk geçer atarsa 14594 yav 1 yılı geçti zaten
Diri bir Cicaldau!
Ben de ilk maçlarda beğenmiştim. Ama gerçekçi olursak o performansı sürdürse dahi bence tatmin olmayacaktık. İyi bir takımda dahi beklentileri karşılayabilir mi ciddi şüphelerim var. Kalırsa ha düzeldi ha düzelecek diye muhtemelen bizi süründürür durur bu kadar kötü olmasa bile. Birçok yeteneği var ama şu özelliği çok iyi diyebileceğimiz baskın bir yeteneğini hiç göremedik. Umutluydum ama 6.5'a çok daha iyisi alınırmış.Oynadigi ilk maclardaki verdigi havayi hatirliyor musunuz. Bu herif böyle devam ederse sezonun genelinde double double yapar demistim ben hatta.
Ilk haftalardaki haliyle sezonun sonuna dogru hali arasinda daglar kadar fark var. Bazen düsünüyorum satmazsak bu herif düzebilir mi diye.
Ikilemdeyim biraz ama daha cok satilmasindan yanayim.
Ben de ilk maçlarda beğenmiştim. Ama gerçekçi olursak o performansı sürdürse dahi bence tatmin olmayacaktık. İyi bir takımda dahi beklentileri karşılayabilir mi ciddi şüphelerim var. Kalırsa ha düzeldi ha düzelecek diye muhtemelen bizi süründürür durur bu kadar kötü olmasa bile. Birçok yeteneği var ama şu özelliği çok iyi diyebileceğimiz baskın bir yeteneğini hiç göremedik. Umutluydum ama 6.5'a çok daha iyisi alınırmış.
1 sene kiralamak mantıklı olabilir. Orda es kaza iyi oynarsa paramızı kurtarırdık. Ya da kim bilir belki farklı bir seviyede dönerdi Bruma gibi. Şu an satarsak yüzde 50 filan zarar ederiz gibi duruyor.