#33 Alexandru Cicâldău

Evet fatih hoca kazikci,dolandirici aynen öyle fb ajanı falan hatta belli olmasın diye bizi 1.buyuk takım yaptı

O takım 13. oldu yalnız ve bu isimler o sezon neredeyse hiç katkı vermedi. Oyuncu geliştireceğiz diye 13. olmaya razı olmam ben.
Hoca bıraktığında takım 13. değildi devam etse zaten ligi orada bitirmezdik.

Ayrıca CL kurası gibi bir gruptan Avrupa Ligi'nde aynı topçularla namağlup lider çıktı. Zaten bu Avrupa'daki son başarımız.

Güzel liste bunlara kazık diyebilmeniz için önce maliyetlerini de yazıp sonra giderken ne getirmiş onlara da bakmak lazım.

Kazık terimini yanlış kullanıyorsunuz. Verim alamadı derseniz ben okeyim. Kazık, alış-şatış arasındaki farktan kaynaklanır.

Bu listedeki zararları fiyat olarak yazarsanız üstüne alıp sattıklarını da yazarız toplam bakiye net şekilde ortaya çıkar.

O zaman bakarız kazık mı sokmuş yoksa kar mı ettirmiş?
Yazalım tek tek maliyetini verim alınamayan ve para verilmiş her futbolcu açıkçası KAZIK'tır ayrıca kazığın büyüğü küçüğü olmaz.

Bakın bazı arkadaşlar olayı saptırma gayretinde ben her zaman söylüyorum FATİH TERİM bir yana diğer hocalar hocamsılar bir yanadır. Bir babadır TERİM bizim için lakin transfer konusunda başarılı değil işte.

Geri
Üst Alt