#33 Seimone Augustus | MVP

Cevap: #23 Seimone Augustus

Fenerbahçe'den gelen teklife "Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam" demiş. Hepimizden daha fazla Galatasaraylı. :(

Seneye lig için gelirmi acaba ya?

Var mı böyle bir ihtimal?

Seimone gelmeden tek bir maça gitmem.

Taraftar olarak baski kursak bu olayda belki birseyler yapabiliriz belki.

Bayan Basketbol maclarina bakmak Seimonesuz hic zevk vermez.

Seneye kesin olarak olmayacak zaten 3 tane kıta dışı oldu.

Taraftar için duygu>mantık olmuş.Unutulmayacak o ayrı ,ama Taurasi ile Augustus arasında hiçbir mantıklı insan Augustus demez.

seimonespor muyuz yoksa galatasaray mı? bence biraz gerçekçi düşünün

Daha nasıl bir gerçeklik sunabilirim?Nasıl ki voleybol maçlarını canlı izlemeyip sadece sonuçları takip ediyorsam,Seimone yoksa bayan basketbol takımı da benim için benzer şeyler ifade edicek artık.

Ben tarafım dolayısıyla duygu>mantık benim için.Ben başarı gelsin de nasıl ve kimle olursa olsun diyenlerden değilim.Ben Seimone'la gelicek şampiyonluğu isterdim.Ortada tek bir doğru veya haklı yok.Aksini düşünmekte normal.

Daha nasıl bir gerçeklik sunabilirim?Nasıl ki voleybol maçlarını canlı izlemeyip sadece sonuçları takip ediyorsam,Seimone yoksa bayan basketbol takımı da benim için benzer şeyler ifade edicek artık.

Ben tarafım dolayısıyla duygu>mantık benim için.Ben başarı gelsin de nasıl ve kimle olursa olsun diyenlerden değilim.Ben Seimone'la gelicek şampiyonluğu isterdim.Ortada tek bir doğru veya haklı yok.Aksini düşünmekte normal.

ortada ezeli rakibine atılan büyük bir çalım var bir hakan üstünberk başarısı var eurolig ve türkiyeyi domine edecek kadro kurma durumu var biz bu takıma desteği seiomone gidecek diye çekersek bu insanlara bu formaya bu takıma ayıp ederiz

seimonespor muyuz yoksa galatasaray mı? bence biraz gerçekçi düşünün

Bu biraz daha az ilgi çeken bir branşımız. Mesela bu yazılanlar erkek basketbol ve futbol için yazılsa aynı şeyi diyebilirdim ben de ama bu daha az ilgi çeken bir branş ve taraftarları bu branaşa bağlayan isimlerden bir tanesi Augustus. Ondan dolayı böyle tepkiler normal ve yönetimin Augustus'u da düşünmemesi bu bakımdan büyük bir hata. İnsanları bayan basketbola bağlayan ve sevdiren isimlerin takımda tutulması gerekiyor.

Dünyanın en iyi basketbolcusu bizde,dünyanın en iyi pota altı oyuncusu bizde,Avrupa´nın en değerli oyuncusu bizde. Çekin desteği siz.Ben şuan inanılmaz keyifliyim.

Sanki sıradan bir oyuncuymuş gibi isteyenlerde seimonesporlu oluyor siz nesiniz o zaman ? Bu kadar mı önemli kupalar sizin için, kupa olmazsa büyük değil miyiz biz, kupa için mi Galatasaraylı oldunuz, değerlerin hiç mi önemi yok? Hayatlarında Taurasi'yi izlememiş, doping yaptıktan sonra tanımış insanlar buraya gelip onu övmek için Augustus'u yerin dibine sokuyor.

Bu biraz daha az ilgi çeken bir branşımız. Mesela bu yazılanlar erkek basketbol ve futbol için yazılsa aynı şeyi diyebilirdim ben de ama bu daha az ilgi çeken bir branş ve taraftarları bu branaşa bağlayan isimlerden bir tanesi Augustus. Ondan dolayı böyle tepkiler normal ve yönetimin Augustus'u da düşünmemesi bu bakımdan büyük bir hata. İnsanları bayan basketbola bağlayan ve sevdiren isimlerin takımda tutulması gerekiyor.

sonuçta kıta hakkı diye bir kural var 2 numara için 2 tane kıta dışı alınmaz. diana alınmış o bölgeye seimone yok artık diana var ona da sahip çıkın seimoneden çok daha iyi bir oyuncu duygusallık eyvallah ama biz şampiyonluk başarı istiyorsak böyle büyük hamleler şarttı. erkek baskette de olacak umarım bu hamleler futbolda da fenere gözdağı veriyoruz. biz demiyor muyuz sürekli en büyük spor kulubü fener hayıflanıyoruz bu sefer büyük düşünen hamleler atılınca yine tepkiler oluyor taraftarı anlamak zor. ben şahsen fenerin ezildiğini görmek istiyorum seimone ya da diana ile olması önemli değil. isimler geçici önemli olan kulüp başarısı ve başarı en iyilerle gelir

Bir takımda iki tane birinci silah opsiyonu olmaz. Aslında Tina yerine Augustus'u alıp, ikisi dönüşümlü 2-3 oynayabilirlerdi ama rasyonel açıdan baktığımızda Taurasi transferinin Augustus'tan daha fazla yarar sağlayacağı söylenebilir Alba'nın da gelişiyle. Yine de takım kimyasında bitecek olay.

Bu sene şampiyon olsak bile şampiyon olmamızın nedeni Taurasi'nin gelip Augustus'un gitmesi olmayacak ama bence. Alba gibi bir guardın gelmiş olması çok daha önemli bir gerekçe.

Dünyanın en iyi basketbolcusu bizde,dünyanın en iyi pota altı oyuncusu bizde,Avrupa´nın en değerli oyuncusu bizde. Çekin desteği siz.Ben şuan inanılmaz keyifliyim.

Dünyanın en iyi oyuncusu Maya Moore, dünyanın en iyi pota altı oyuncusu Lauren Jackson, Avrupanın en değerli oyuncusu Sancho Lytlle hepsi Casares'te. O takımı da tutabilirsin istiyorsan 3 kupa garanti bu sezon.

Sanki sıradan bir oyuncuymuş gibi isteyenlerde seimonesporlu oluyor siz nesiniz o zaman ? Bu kadar mı önemli kupalar sizin için, kupa olmazsa büyük değil miyiz biz, kupa için mi Galatasaraylı oldunuz, değerlerin hiç mi önemi yok? Hayatlarında Taurasi'yi izlememiş, doping yaptıktan sonra tanımış insanlar buraya gelip onu övmek için Augustus'u yerin dibine sokuyor.

ben galatasaraylıyım ve sadece kendini bilgili zannetme hayatlarında şunu izlememiş yok şunu bilmiyor bir tek sen anlamıyorsun basketten emin ol.burda agustusu yerin dibine sokan da yok o senin attığın bir fikir

Augustusun türk statüsüne girme sansi yokmu?

Geri
Üst Alt