#34 Lucas Torreira

Geçen seneki Torreira'yı arıyoruz

Bu sene çoğu maçta sağa pas sola pas geçiştirdi

Umarım bundan sonraki maçlarda geçen seneki haline döner

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar siz hangi macları izliyorsunuz

benim izledigim maclarda torreira hep ileri press e cıkıyor ortasahada yanındaki adama kalıyor

bizim ortasahayı demirbay tek basına tasıyor

defans ve ofansı ile ilgili 2 twit atayım ( 2. video biraz saçma ama başka görüntü bulamadım)

bugün kötüydü diye adamı saido yaptınız pes yav

Arkadaşlar şaka misiniz acaba yatın uyuyun lütfen. Herkes birri eleştirecek torreira mi kaldı

Fernando'nun yaninda Ndiaye yokmuydu? Onundede Belhanda onlara yardim eden.

Sen bu takimda Torreira olacaksin, yaninda ne bir Ndiaye tarzi oyuncu var ne de kanatlardan gelen bir destek. Kerem olsun, yeri geldiginde Zaha olsun yardima bile gelmiyor. Bu adam sag sola kosacak, adamdan top calacak bir de sizi tatmin etsin diye skor mu yapacak? Yok yav.

Hocanin istegi bariz bir sekilde top rakipteyken en uctaki adama pres yapmasi, yani kimse kafasina gore ben suraya gidip pres yapim demiyor. Bu hocanin oyun anlayisindan kaynaklaniyor.

Turkiye'de sabah olmus siz neyi tartisiyorsunuz farkinda degilsiniz bence.

Ben yatiyorum.

isteyen istedigini desin

ankaragücü macında berkan bundan daha iyi oynadı o mevkide

niye iyi oynadıgınıda okan buruk izleyip analiz yapsın

Zaten kendin diyorsun merkez orta saha cift yonlu diye 8 oluyor buda :D
emre belezoğlu merkez orta saha başladı sonra ön liberoya geçti..defansın önunde oyun kurdu..Torreirada olmayan her şey vardı..Yıllarca ön libero oynadı.Bu kadar da saçma tartışma olmaz ki..Adam ön liberoda torreidan iyiydi,hele regesi hiç kıyaslamam.Bunlardan iyi diyeceğim tek Adam melodur..

saido ta top kapıyordu onun lada şampiyon olduk.Valla bu adamın melo ile kıyaslanmasına artık dayanamıyorum begenmıyorum..

Ilk gunden beri karisiyim postlarim orada ilgili baslikta. Birkac firin ekmek yemesi lazim. Melo, istisnasiz her mac rakip bagimsiz dominant bir oyuncuydu ayrica gol/skor katkisi da verirdi ve sutlarida en azindan kaleyi buluyordu cok gol atmamis olsada

45 maç yaptı bu sene bu adami nasıl eleştiriyorsunuz yaa şu saatte uykum açıldı. Tek başına savaşıyor herif yedeği yok yanında savaşan bir adam yok. Ne yapmasını istiyorsunuz ön libero bu adam ön libero. Ön alan baskını yapacak adam torreira değil bu adam ÖN LİBERO. 8 numara demirbay ve 10 numara mertens yapacak oradaki baskıyı ama torreira her yere yetişmeye çalıştığı için kendi bölgesinde aksamaya başlıyor bu seferde. En son eleştirecek topçumuz.

Ilk gunden beri karisiyim postlarim orada ilgili baslikta. Birkac firin ekmek yemesi lazim. Melo, istisnasiz her mac rakip bagimsiz dominant bir oyuncuydu ayrica gol/skor katkisi da verirdi ve sutlarida en azindan kaleyi buluyordu cok gol atmamis olsada
burda melo ile kıyasladılar,melo sadece fiziksel değil psikolıjik olarak da üstünlük demekti..Bir melo daha gelmez..hava toplarını da alırdı,kornerden gol atardı..penaltı kurtarırdı..

45 maç yaptı bu sene bu adami nasıl eleştiriyorsunuz yaa şu saatte uykum açıldı. Tek başına savaşıyor herif yedeği yok yanında savaşan bir adam yok. Ne yapmasını istiyorsunuz ön libero bu adam ön libero. Ön alan baskını yapacak adam torreira değil bu adam ÖN LİBERO. 8 numara demirbay ve 10 numara mertens yapacak oradaki baskıyı ama torreira her yere yetişmeye çalıştığı için kendi bölgesinde aksamaya başlıyor bu seferde. En son eleştirecek topçumuz.
tek başına savaştığı falan yok bunu da kim uyduruyorsa,,bay savaşmıyor mu?mertens savaşmıyor mu?bu sene sampiyonluk gitsin siz benden çok sallayacaksınız kendine..Türkiye liginde savaşıyorsun avrupada adamı elek ediyorlar...molde içimizden geçti biz buralara gelmeyi haketmiyorduk aslında avrupada..Selçuk prime selçuk inan melo tarzı bir ikili yakalayamazsak avrupada hiç şansımız yok.Seneye şampiyonlar ligine gidersek ilk değişecek adam torreira...

burda melo ile kıyasladılar,melo sadece fiziksel değil psikolıjik olarak da üstünlük demekti..Bir melo daha gelmez..hava toplarını da alırdı,kornerden gol atardı..penaltı kurtarırdı..

Gelmedigini hala 40 yasinda kupa kazandirarak zaten gosteriyor. Adami bitiren DK'da yaptigi hatalar iste zaten bize gelmezdi de. Neyse, o basligi biliyorum ve orada da yazdim yapmayin etmeyin diye evet gecen sene en prime doneminde (bizdeki). Torreira iyi oyuncudur ancak bizi bir ust seviyeye tasiyabilecegini dusunmuyorum yeteri kadarda izledim sadece dinamizm ve enerji/agresiflik kattigini dusunuyorum. Skor yok cok ilginc, yok.

reyis gece gece iyi nostalji yaptın

penaltı konusunda %1000 haklısın takımda en son kaleye geçecek kişi 1.50 boyla torreira olurdu maalesef fena köşeye kıstırdın bizi

ben pes ediyorum iyi geceler

tek başına savaştığı falan yok bunu da kim uyduruyorsa,,bay savaşmıyor mu?mertens savaşmıyor mu?bu sene sampiyonluk gitsin siz benden çok sallayacaksınız kendine..Türkiye liginde savaşıyorsun avrupada adamı elek ediyorlar...molde içimizden geçti biz buralara gelmeyi haketmiyorduk aslında avrupada..Selçuk prime selçuk inan melo tarzı bir ikili yakalayamazsak avrupada hiç şansımız yok.Seneye şampiyonlar ligine gidersek ilk değişecek adam torreira...
Orta sahada tek başına savaşıyor dedim. Aç izle tüm sezonu izlemedin galiba. 25 maçla sezon bitiriyor muadilleri adam 45 maç yapmış. Ne yedeği var ne bişeyi yanında da çıt kırıldım adamlar top oynuyor.

reyis gece gece iyi nostalji yaptın

penaltı konusunda %1000 haklısın takımda en son kaleye geçecek kişi 1.50 boyla torreira olurdu maalesef fena köşeye kıstırdın bizi

ben pes ediyorum iyi geceler

Bence renkdasi dogru okumamissin. Melo'nun ekstralarini yazmasi gayet de dogru bir analiz, trip atmaya gerek yok.

Gelmedigini hala 40 yasinda kupa kazandirarak zaten gosteriyor. Adami bitiren DK'da yaptigi hatalar iste zaten bize gelmezdi de. Neyse, o basligi biliyorum ve orada da yazdim yapmayin etmeyin diye evet gecen sene en prime doneminde (bizdeki). Torreira iyi oyuncudur ancak bizi bir ust seviyeye tasiyabilecegini dusunmuyorum yeteri kadarda izledim sadece dinamizm ve enerji/agresiflik kattigini dusunuyorum. Skor yok cok ilginc, yok.
bende aynı şeyden bahsediyorum,geriden oyun kurma özelliği de yok,oyunun çift yönünü oynamayacak adam bize yaramaz...Bu sene avrupa maceramız bunu bize gösterdi..

Geri
Üst Alt