#34 Lucas Torreira

Haftalardır istikrarlı şekilde kötü ve oynatılmaya devam ediliyor, en ufak bir faydası dahi yok. Millet Berkan'a ve Demirbay'a ezbere sallıyor ama esas kötü olan ve takımı bozan kişi bu. Defansif katkı sıfır hücumu zaten söylemiyorum devamlı saçma sapan yerlerde pozisyonunu boşaltıp prese gidiyor ve savunmayı da gafil avlatıyor. Ama adama da birşey diyemiyorum haftalardır dinlenmeden oynuyor mental olarak da belli ki iyi değil. Ne diye ısrar edersin ki, çek kenara 2-3 maç adam da bir yenilensin, ama yok, posası çıkana dek oynatacaklar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

penaltidan once tertemiz tackle ile topu alip osimhen onune sut pasi birakiyor devami korner ve 3. golumuz.

hatay maci ilk devre yunus’un musait sutu ve baris’in iska gecen sutuyla gume giden 2 asisti.

su macta dakika 64-65 gibi osimhen onune acele oynamaya calistigi pasi haric hatasini bile hatirlayamiyorum.

Eskiden ortada kalan her topu alirdi simdi hic birini alamiyor ileri gidiyor geri gelmiyor gecen seneyle alakasi yok

Bunların hepsinin götü yere değmeli. Hem rezalet performans gösterin, hem taraftara laf edin, kimsiniz oğlum siz? Uruguay çetesi mi? 10 maçtır topa dokunmuyorsun, sokarım senin Devrim'ine de sana da.

Malesef iyi gün taraftariyiz. Iki mac tepe takla olsak yuhlamaya basliyoruz. Her zaman süper muazzam vs. olacak degiliz. Dünya da yok böyle bisey. Önemli olan sahip cikip desteklemek.

penaltidan once tertemiz tackle ile topu alip osimhen onune sut pasi birakiyor devami korner ve 3. golumuz.

hatay maci ilk devre yunus’un musait sutu ve baris’in iska gecen sutuyla gume giden 2 asisti.

su macta dakika 64-65 gibi osimhen onune acele oynamaya calistigi pasi haric hatasini bile hatirlayamiyorum.
Gayet iyi son 2 maçtır. Herkes duygusal boşalmasını biri üzerinden yapıyor işte. Bu maçta öncelikli eleştirilecek kişiler Mertens, Yunus ve Muslera'dır.

Sessiz ve derinden çok kötü performans veriyor son 3-4 maçtır.
Hoca torpiliyle ses çıkarılmıyor bir de vefa mefa geyiğine.
Şansa kaza orta sahayı berkan sara yapsak cezalı mezalı olsa hani en körler bile görecek torreira nın nasıl boş performans verdiğini.
Hani berkan diyorum en vasat isimlerinden 6 numaranın küme düşecek adana demirden maestro yu filan şansa kaza yedek diye alıp sara yla beraber oynatsak ulan bu torreira bizi çiğ çiğ yiyormuş diyecek çoğumuz da.
Biz gerçeklere dönelim.
Daha gerçekçi yerini kaybetmeden oyna torrik kafana buyruk takılma sahada nandoyla beraber sayenizde 2 fark öne geçsek dahi güvenli olamıyoruz.

Normalde gözü kapalı paslar veren bir oyuncuydu ama iki aydır fazla top kaybı yapmaya başladı. aslında bu konuda göze batıyor.

eski performansını aratıyor.
Ama öyle abartıldığı kadar kötü değil tabiki..
Maçın en çok koşan adamı.
Düzensiz bir ortamda takım halinde rezil savunma yapılan bir ortamda ilerideki koşmaktan aciz sürekli top kaybeden adamların kıçını topluyorsun..Ondan sonrada işte böyle laf yiyorsun.

İlk yarı kötü, ikinci yarı iyiydi.

Taraftara tepkisini normal buldum, Muslera olmasaydı Torreira gelmezdi.

Futbolcu nasıl tepki görüyorsa taraftar da dokunulmaz değil, gerekirse tepkiyi yer. Şahsen siz taraftara tepkinin tillahını koyan Hagi'nin o zamanlarını hatırlamıyor olabilirsiniz elbette.

son 5-6 maç hicleri oynuyorsun. ve taraftara abuk subuk hareketler yapıyorsun üstüne. nice futbolcular isliklandi küfürler yedi bu stadda. ne sanıyorsunuz siz kendinizi ulann.

Ulan şu kulübü 20 yıldır düşmanları alçaklar namussuzlar yıkamadı, karılar yıkıcak neredeyse, İyice osmanlıya döndük. Ne devrim özkanmış be wanda ile birleşseler evrene hükmedecekler neredeyse

Fred te bu herif gibi dustu demek ki kisa boylu 6 numaralar 2. Sezonlarinda dususe geciyorlar

Geri
Üst Alt