Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan olarak kimi istersin rtaş
Mevcut adaylardan
Yakın zaman önce Mustafa Cengiz'in ekip değiştirerek devam etmesini istiyordum ama o kadar fiyasko açıklamalar yaptı ki kesinlikle oluru yok gözümde.Sağlık durumu da 3 sene daha bu makamı kaldırmaz zaten.Metin Öztürk'ün açıklamaları ''yapacağız edeceğiz' şeklinde ama nasıl yapacağını anlatmadı.Bunun kaynağını nasıl yaratacaksın, sponsor hazırlıkları var mı bunların hiç bir tatmin edici cevabını duyamadım maalesef.Bir de Terimle sözleşme uzatacağını ve bu süre içerisinde Terim'in hoca yetişireceğini söyledi,bana fazla vizyonlu geldi almayım😅 Esreften bahsetmek istemiyorum Dursun Özbek 2021 versiyon.
Geriye sadece Elmas kalıyor.Eksileri çok popülist yani Avrupa süper ligi duyurulur duyurulmaz tweet atması anlamsizdi ne gerek var, sosyal medyada fazla tribünlere oynuyor.Artilari uzun zamandır hazırlanıyor, yani işi ciddiye alıyor ve listesi işinin ehli insanlarla dolu.Genç ve dinamik biri olduğunu düşünüyorum bizim alıştığımız başkan profilinden farklı.
Ne olursa olsun camianın yeni bir kana ihtiyacı var, umarim bizim için en hayırlı kişi seçilir ☺️ cok uzun yazmisim ama siz kimi dusunuyorsunuz?

Yakın zaman önce Mustafa Cengiz'in ekip değiştirerek devam etmesini istiyordum ama o kadar fiyasko açıklamalar yaptı ki kesinlikle oluru yok gözümde.Sağlık durumu da 3 sene daha bu makamı kaldırmaz zaten.Metin Öztürk'ün açıklamaları ''yapacağız edeceğiz' şeklinde ama nasıl yapacağını anlatmadı.Bunun kaynağını nasıl yaratacaksın, sponsor hazırlıkları var mı bunların hiç bir tatmin edici cevabını duyamadım maalesef.Bir de Terimle sözleşme uzatacağını ve bu süre içerisinde Terim'in hoca yetişireceğini söyledi,bana fazla vizyonlu geldi almayım😅 Esreften bahsetmek istemiyorum Dursun Özbek 2021 versiyon.
Geriye sadece Elmas kalıyor.Eksileri çok popülist yani Avrupa süper ligi duyurulur duyurulmaz tweet atması anlamsizdi ne gerek var, sosyal medyada fazla tribünlere oynuyor.Artilari uzun zamandır hazırlanıyor, yani işi ciddiye alıyor ve listesi işinin ehli insanlarla dolu.Genç ve dinamik biri olduğunu düşünüyorum bizim alıştığımız başkan profilinden farklı.
Ne olursa olsun camianın yeni bir kana ihtiyacı var, umarim bizim için en hayırlı kişi seçilir ☺️ cok uzun yazmisim ama siz kimi dusunuyorsunuz?
Ben de Burak Elmas'ı bir adım önde görüyorum son olaylar ışığında
Yaptığı çalışmalar, ekibi felan iyi
Işıtan Gün için soru işareti vardı kafamda ama Acunu kapı dışarı edince takdir ettim onu da

Bu sistem boyle gitmez. Degisim diyen var mi? Yoksa bu berbat yonetim sekli devam mi :)

We can change. Secim kampanyasi boyle yapilir

Hamamcioglu bu yaptigi aciklamarla, gercek veya yalan, baskanlik makamina layik olmadigini kanitladi.

Bu M.Cengiz aday mı değil mi şimdi
7 mayıs liste teslimi için son gün değil mi
Erteleyecekler mi yoksa seçimi

adnan polat tat kaçırır
ünal başganımıza kapımız her daim açık

Adnan polat ile aysal’in birlesmesi imkansiz

Sallamis yani

Kesin fatih hocanın testislerini yalayan bir tip gelir.Sonra başarısızlık gelince yine başkan suçlanır her zaman aynı şey.

Bu olay gerçekse Salı’ya kadar tepki konulması şart. Liste kuramadı diye ertelemeye kalkıyor gibi geliyor.

Burak bir adım önde

futbol için görevlendireceği yöneticide belli ışıtan gün

terimlede devam edecek

sıkıntı şimdi başlıyo

terim ışıtanı falan dinlemez,çalışmaz kavga eder

cenk ergünü bile istemedi adam,sportif direktörede karşı

terimin burak yönetimiylede ilk krizi bu sebeple başlar

yalnız bırakıldım sözlerine yine hazır olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt