Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogruysa en iyi liste Adnan'da olur. Abdurrahim tat kacirdi yine.

Polata kızgın olsam da severim ama bu listenin neresi çok iyi? İsimler eski ve tanıdık geldiği için iyiymiş gibi duruyor ama bu listede erden timur ve polat harcinde parası olan, piyasada söz sahibi kimse yok ki timur ile polat da ahım şahım değil. Burak elmasın kendisini tutmasam da listesi çok daha iyi, güncel ve şuan piyasada söz sahibi isimler var. Para olmadan haldun üstünberk vs iş yapamaz. Diğerlerini saymıyorum bile.

Seçim iptal olamaz çünkü aynı tarihlerde sadece bizde seçim yok ,sikecilerde de tinercilerde de seçim var devlet bir şekilde izin verir cengizin aday olma şansı yok çünkü mali kongrede ibra olmayacak

yasak haber kaynağı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla acik ara Mustafa Cengiz en iyi aday.

Hele bir de kadrosunu yeniler ve yabanci iyi bir TD bulursa acik ara en iyi secenek.

Diger adaylari toplasan ceyrek adam etmez.

Polata kızgın olsam da severim ama bu listenin neresi çok iyi? İsimler eski ve tanıdık geldiği için iyiymiş gibi duruyor ama bu listede erden timur ve polat harcinde parası olan, piyasada söz sahibi kimse yok ki timur ile polat da ahım şahım değil. Burak elmasın kendisini tutmasam da listesi çok daha iyi, güncel ve şuan piyasada söz sahibi isimler var. Para olmadan haldun üstünberk vs iş yapamaz. Diğerlerini saymıyorum bile.

Hakan Üstünberk
Şardan
Boyner

Bunlar mı kötü?

Terim ile devam etmek istiyorsa başkan adayı listeye albayrak ı almak zorunda. Alsa iyi demiyorum bak zorunda.

Ha bambaşka bi yapılanma düşünüyorsa terim siz şart değil.

Mevcut durumda çok yüksek ihtimal değil ama. Her gelen terim e kal diyecek. Terim de şampiyon olmadan bu şekilde bırakmaz. Hatta 25 hedefi de vardır bence hocanın. Çıtayı baya yükseğe koymak için kalıyor taraftara sözüm var falan değil asıl konu.

GSC Mobile App
Evt zorunda cunku hoca transfer konusunda da bu lazla birlikte etkin rol oynuyor. Maaş bonservis pazarlığına bile mudahil olabiliyor. Başkasını bu yuzden istemiyor.

adnan polatın adaylığı ve o listesi gerçek mi yav

Demek ki seçim ertelenmiyor.
Eşref bence son yaptığı açıklamayla seçilme ihtimalini bir hayli düşürdü ki yönetim listesi olarakta zayıf kaldı. Adnan Polat'ın ortada dolaşan listesi gerçek olsaydı çok büyük farkla seçilirdi ama gerçek olduğunu düşünmüyorum. Burak Elmas seçilir gibi.

Eşref bence son yaptığı açıklamayla seçilme ihtimalini bir hayli düşürdü ki yönetim listesi olarakta zayıf kaldı. Adnan Polat'ın ortada dolaşan listesi gerçek olsaydı çok büyük farkla seçilirdi ama gerçek olduğunu düşünmüyorum. Burak Elmas seçilir gibi.
Kaldı 4 gün.
Göreceğiz kimler listesinİ bildirecek.
Bana da Burak Elmas seçilir gibi geliyor.

cengiz ve polat birlikte diyorlar

peki cengiz seçilirse devam eder mi terimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt