Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.009
- 6.753
- 373
Elmas fena patlayacak demedi demeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogruysa en iyi liste Adnan'da olur. Abdurrahim tat kacirdi yine.
Cümlede eksik özne "Ünal Aysal" olacak sanırım.Zamanı geldiğinde elini masaya vuracak sözü geçen biri gelsin. Gelsin de saçma sapan gündemlere harcadığımız enerjiyi asıl işimize kupalara yoneltrbilelim.
Habercilikte son nokta.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Polata kızgın olsam da severim ama bu listenin neresi çok iyi? İsimler eski ve tanıdık geldiği için iyiymiş gibi duruyor ama bu listede erden timur ve polat harcinde parası olan, piyasada söz sahibi kimse yok ki timur ile polat da ahım şahım değil. Burak elmasın kendisini tutmasam da listesi çok daha iyi, güncel ve şuan piyasada söz sahibi isimler var. Para olmadan haldun üstünberk vs iş yapamaz. Diğerlerini saymıyorum bile.
Evt zorunda cunku hoca transfer konusunda da bu lazla birlikte etkin rol oynuyor. Maaş bonservis pazarlığına bile mudahil olabiliyor. Başkasını bu yuzden istemiyor.Terim ile devam etmek istiyorsa başkan adayı listeye albayrak ı almak zorunda. Alsa iyi demiyorum bak zorunda.
Ha bambaşka bi yapılanma düşünüyorsa terim siz şart değil.
Mevcut durumda çok yüksek ihtimal değil ama. Her gelen terim e kal diyecek. Terim de şampiyon olmadan bu şekilde bırakmaz. Hatta 25 hedefi de vardır bence hocanın. Çıtayı baya yükseğe koymak için kalıyor taraftara sözüm var falan değil asıl konu.
GSC Mobile App
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eşref bence son yaptığı açıklamayla seçilme ihtimalini bir hayli düşürdü ki yönetim listesi olarakta zayıf kaldı. Adnan Polat'ın ortada dolaşan listesi gerçek olsaydı çok büyük farkla seçilirdi ama gerçek olduğunu düşünmüyorum. Burak Elmas seçilir gibi.Demek ki seçim ertelenmiyor.
Kaldı 4 gün.Eşref bence son yaptığı açıklamayla seçilme ihtimalini bir hayli düşürdü ki yönetim listesi olarakta zayıf kaldı. Adnan Polat'ın ortada dolaşan listesi gerçek olsaydı çok büyük farkla seçilirdi ama gerçek olduğunu düşünmüyorum. Burak Elmas seçilir gibi.
Ne cengiz ne adnan terimle devam etmez.cengiz ve polat birlikte diyorlar
peki cengiz seçilirse devam eder mi terimle