Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan polat aday olmaz

Ha daha önce yaptigi gibi baskan yardimcisi olursa mustafa cengiz’in ekibinde onu bilemem Ama Baskanliga aday olmaz daha önce ki aciklamalarina bakacak olursak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erteleme olması hepsinden beter olur o kesin. Kim gelecekse, hoca kim olacaksa Haziran'da kesinleşmeli. Ona göre sezon planlaması yapılmalı.

Cengiz aday olamaz çünkü mali kongre yapmadı ve mali kongrede ibra olmayan başkan aday olamaz

Ya Hunca efendi bırak bu ayakları ya
Galatasaray'ın menfaati için Eşref'e destek olacakmış.
Tiyatro gibi

Hakan Üstünberk
Şardan
Boyner

Bunlar mı kötü?
Adminim, yazmadan önce ve daha önceleri de canım sıkıldığında zaman zaman yönetimlerdeki isimleri araştırırım. Bu yazdıklarından, boyner, malum boynerlerin çocuğu, 50 tane ortaklı bir aile şirketinde çalışıyor, playboy diye tanımlıyorlar. Şardan, koça reklam yapan bi adam, başkalarına göbekten bağlı, ihya edecek bi parası da yok, piyasada sözü geçmez. Üstünberk göreceli olarak daha zengin ama o da basket dışında karışmaz, piyasada adam öttürecek bi tip kesinlikle değil. Üstünel parayla iş bitiriyordu, aile şirketinde oldukça sınırlı parası var. Diğerleri de ya işe yaramaz yada emekli bürokrat. Murat yalçındağ, refik alkan falan tam hikaye.

Mustafa Cengiz: "2011 yılında Adnan Polat'ı ibra etmeyenlerden biri de bendim."
buna rağmen şöyle bir haber var

tuhaf

Bundan sonra iade-i itibar yapmalıyız diye açıklama yaptı. Gidip bir önceki seçimde desteğini falan aldı, MC’ye desteği var yani ama Adnan Polat’ın aday olacağını düşünmüyorum o ayrı konu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet Ayan

@mehmetayan75

G.Saray Başkanlığı için adı geçen Adnan Polat ile az önce konuştum. 'Bu dönem başkan adaylığı düşünmüyorum. Yurtdışındayım. Bu dönem önemli yatırımlarım var. İş programım yoğun. Böyle bir fikrim oluşursa basın toplantısıyla açıklardım. Başkanlık zaman ister, zamanım yok' dedi!

Mehmet Ayan
@mehmetayan75

G.Saray Başkanlığı için adı geçen Adnan Polat ile az önce konuştum. 'Bu dönem başkan adaylığı düşünmüyorum. Yurtdışındayım. Bu dönem önemli yatırımlarım var. İş programım yoğun. Böyle bir fikrim oluşursa basın toplantısıyla açıklardım. Başkanlık zaman ister, zamanım yok' dedi!
fener'in oyuncağı adnan polat ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt