- 4 Ağustos 2009
- 83.798
- 62.501
- 5.093
Cengiz+Polat-Apo = 
Hadi ins.

Hadi ins.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuncay Hunca çekilmiş.
Eşref hamamcıoğlunu destekleyecekmiş
Ya Hunca efendi bırak bu ayakları ya
Galatasaray'ın menfaati için Eşref'e destek olacakmış.
Tiyatro gibi
Adminim, yazmadan önce ve daha önceleri de canım sıkıldığında zaman zaman yönetimlerdeki isimleri araştırırım. Bu yazdıklarından, boyner, malum boynerlerin çocuğu, 50 tane ortaklı bir aile şirketinde çalışıyor, playboy diye tanımlıyorlar. Şardan, koça reklam yapan bi adam, başkalarına göbekten bağlı, ihya edecek bi parası da yok, piyasada sözü geçmez. Üstünberk göreceli olarak daha zengin ama o da basket dışında karışmaz, piyasada adam öttürecek bi tip kesinlikle değil. Üstünel parayla iş bitiriyordu, aile şirketinde oldukça sınırlı parası var. Diğerleri de ya işe yaramaz yada emekli bürokrat. Murat yalçındağ, refik alkan falan tam hikaye.Hakan Üstünberk
Şardan
Boyner
Bunlar mı kötü?
Mustafa Cengiz: "2011 yılında Adnan Polat'ı ibra etmeyenlerden biri de bendim."
buna rağmen şöyle bir haber var
![]()
Adnan Polat: Mustafa Cengiz tam gaz yoluna devam etmeli
"Cengiz yönetiminin ibra edilmemesi, Galatasaray'ı yıpratan hareketti"t24.com.tr
tuhaf
fener'in oyuncağı adnan polatMehmet Ayan
@mehmetayan75
G.Saray Başkanlığı için adı geçen Adnan Polat ile az önce konuştum. 'Bu dönem başkan adaylığı düşünmüyorum. Yurtdışındayım. Bu dönem önemli yatırımlarım var. İş programım yoğun. Böyle bir fikrim oluşursa basın toplantısıyla açıklardım. Başkanlık zaman ister, zamanım yok' dedi!
fener'in oyuncağı adnan polat![]()
ya he emre tmm uA severua sever polatı