Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.677
- 6.436
- 633
Yakın zaman önce Mustafa Cengiz'in ekip değiştirerek devam etmesini istiyordum ama o kadar fiyasko açıklamalar yaptı ki kesinlikle oluru yok gözümde.Sağlık durumu da 3 sene daha bu makamı kaldırmaz zaten.Metin Öztürk'ün açıklamaları ''yapacağız edeceğiz' şeklinde ama nasıl yapacağını anlatmadı.Bunun kaynağını nasıl yaratacaksın, sponsor hazırlıkları var mı bunların hiç bir tatmin edici cevabını duyamadım maalesef.Bir de Terimle sözleşme uzatacağını ve bu süre içerisinde Terim'in hoca yetişireceğini söyledi,bana fazla vizyonlu geldi almayımBaşkan olarak kimi istersin rtaş
Mevcut adaylardan

Geriye sadece Elmas kalıyor.Eksileri çok popülist yani Avrupa süper ligi duyurulur duyurulmaz tweet atması anlamsizdi ne gerek var, sosyal medyada fazla tribünlere oynuyor.Artilari uzun zamandır hazırlanıyor, yani işi ciddiye alıyor ve listesi işinin ehli insanlarla dolu.Genç ve dinamik biri olduğunu düşünüyorum bizim alıştığımız başkan profilinden farklı.
Ne olursa olsun camianın yeni bir kana ihtiyacı var, umarim bizim için en hayırlı kişi seçilir