Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an için tahmini adaylar :

Burak Elmas
Eşref Hamamcıoğlu
Metin Öztürk
Mustafa Cengiz
Tuncer Hunca
Ahmet Yüce Ocaklı

Başkanlık makamına yakışan birisi değil.
Diğer adaylara da başkanlık 3 gömlek fazla.
Umarım sağlam bir aday çıkar.
Mevcut durumda kötünün iyisi Burak Elmas. En azından hoca ile sdik yarışına girmez

kendisi demisti ya aday olmiyacagim diye

Ne koltuk sevdalisi insanlar varmis. Her baskan her secimde aday olmaya devam ediyor misyonunu tamamladin sal artik.

bize üniversite okutacak hocayı kim getirecekse oylar ona

mustafa cengiz'i ibra etmeyen adamlar ateşten gömleği giymek için seçim yarışına girmişler ha. adaylar ve listeler öyle fecaat ki mustafa cengiz'den iyisi yok gibi şu anda.

Adnan Öztürk gibi Haluk Ulusoy gibi dişli adayların olması lazım yav
Şu Eşref umarım aday olmaz

Vallahi adam bunca zaman kulubun mali islerini duzeltecegim diye ugrasti ve duzeltti de. FFP'den de kurtulduk. Bu yazdan sonra da meyvesini yiyecektir ve hakkidir da. 2 sampiyonluk yasadik. Istenilen oyuncular alinmadi gibi laflar etmeyin. Adam alabiliyorsa kaliteli oyuncularida aliyor. Herkes irfan'a burun kivirirken Gedson geldiginde biz napalim irfani dedik. Ekibini yenilemesi gerekiyor o ayri.

Birazda sucu hoca da aramak gerekiyor. Nzonzi gibi biri geldi adami gonderdik. Babel denilen copu aldirdi bize. Ben sahsen onumuzdeki sene iyi bir kadro gorecegimizi dusunuyorum.

Diger gelenlerde cok guzel konusuyorlar ama icraata gelince hepsi cop. Unal Aysal dedik, eyvallah guzel oyuncular getirdi ama borc bataginda yuzduk. Bir baskan gelecekse ben yaptim, su oyunculari getirdim, sov yapmak icin degilde kulubu dogru yonetmek icin gelsin ve kulubun mali durumunu bozmasin. Ayrica su liselilerden biktim. Yasli adamlarin elinde oyuncuk gibiyiz. Ibra etmezler ise skandaldir.

Vallahi adam bunca zaman kulubun mali islerini duzeltecegim diye ugrasti ve duzeltti de. FFP'den de kurtulduk. Bu yazdan sonra da meyvesini yiyecektir ve hakkidir da. 2 sampiyonluk yasadik. Istenilen oyuncular alinmadi gibi laflar etmeyin. Adam alabiliyorsa kaliteli oyuncularida aliyor. Herkes irfan'a burun kivirirken Gedson geldiginde biz napalim irfani dedik. Ekibini yenilemesi gerekiyor o ayri.

Birazda sucu hoca da aramak gerekiyor. Nzonzi gibi biri geldi adami gonderdik. Babel denilen copu aldirdi bize. Ben sahsen onumuzdeki sene iyi bir kadro gorecegimizi dusunuyorum.

Diger gelenlerde cok guzel konusuyorlar ama icraata gelince hepsi cop. Unal Aysal dedik, eyvallah guzel oyuncular getirdi ama borc bataginda yuzduk. Bir baskan gelecekse ben yaptim, su oyunculari getirdim, sov yapmak icin degilde kulubu dogru yonetmek icin gelsin ve kulubun mali durumunu bozmasin. Ayrica su liselilerden biktim. Yasli adamlarin elinde oyuncuk gibiyiz. Ibra etmezler ise skandaldir.

cengiz başkan ile klopp hocamın kavuşmasına ne dersin renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt