Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foto güncel ise Karşıyaka maçını izlemeye gitmiş.

METİN ÖZTÜRK: Emre Alkin, Dikran Gülmezgil, Nihat Kırmızı, İsmail Sarıkaya, Erhan Gündal, Rıza Morova, Celal Açar, Emir Kıvırcık, Çetin Öztürk

BURAK ELMAS: Alp Yalman, Şükrü Ergün, Asaf Savaş Akat, Polat Bengiserp, Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç, Turhan Özen, Burçak Zorlu, Köksal Ünlü, Özgür Kalelioğlu, Fatih Birol, Işıtan Gün, Nazımcan Angın, Ozan Şener, Elif Uzuner, Özen Kuzu, A. Serhat Demirel.

EŞREF HAMAMCIOĞLU: Cemal Özgörkey, Ali Yüce, Serdar Eder, Süheyl Batum, Levent Yaz, Mehmet Cibara, Osman Kocaman, Timur Kuban, Ebru Köksal, Cenk Soyer, Cenk Ergün, Gürkan Eliçin, Pelin Öztekin

ABDURRAHİM ALBAYRAK: Ali Dürüst, Işın Çelebi, Haldun Üstünel, Vahap Tanrıverdi, Murat Yalçındağ, Kaan Kançal, Okan Böke

Via @attakann35

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

galatasaray-da-albayrak-ve-ali-durust-surprizi_fa9fd.jpg

METİN ÖZTÜRK: Emre Alkin, Dikran Gülmezgil, Nihat Kırmızı, İsmail Sarıkaya, Erhan Gündal, Rıza Morova, Celal Açar, Emir Kıvırcık, Çetin Öztürk

BURAK ELMAS: Alp Yalman, Şükrü Ergün, Asaf Savaş Akat, Polat Bengiserp, Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç, Turhan Özen, Burçak Zorlu, Köksal Ünlü, Özgür Kalelioğlu, Fatih Birol, Işıtan Gün, Nazımcan Angın, Ozan Şener, Elif Uzuner, Özen Kuzu, A. Serhat Demirel.

EŞREF HAMAMCIOĞLU: Cemal Özgörkey, Ali Yüce, Serdar Eder, Süheyl Batum, Levent Yaz, Mehmet Cibara, Osman Kocaman, Timur Kuban, Ebru Köksal, Cenk Soyer, Cenk Ergün, Gürkan Eliçin, Pelin Öztekin

ABDURRAHİM ALBAYRAK: Ali Dürüst, Işın Çelebi, Haldun Üstünel, Vahap Tanrıverdi, Murat Yalçındağ, Kaan Kançal, Okan Böke

Via @attakann35

Hamamcioglu h.o

Eger listeler dogruysa

Via @attakann35

Eşrefin liste de fena değilmiş ama elmasınki 1 2 tık daha iyi. Abdürü saymıyorum bile, pısırık ali dürüst falan. Absür seçilirse takımı birakırım.

Burak elmas net olarak seçilir kendisi zayıf fakat çok güçlü ekip kurulmuş lisenin oyunu almak için Faruk süren ve Alp yalman isimleri yeterli

Plan proje aciklayan var mi?
Sponsorlar kim olacak?

Cenk Ergün bizim eski y gibi sözlesme dagitan Wish'den ismarlanmis sahte Monchi mi?

Albayrak'ın adını birkaç yerde duydum büyük ihtimal doğrudur. Haldun Üstünel'in listesinde olacağını birisi daha yazmıştı

Genel bakınca Burak Elmas'ın listesi çok iyi duruyor ama adama güvenemedik bir türlü işte

Via @attakann35

Haldun Üstünel Albayrak'ın listesine girmez. Ben son anlarda güçlü bir adayın çıkacağını ve bazı adayların onun lehine çekileceğini düşünüyorum. Eşref'in listesi Özgörkey, Ebru Köksal, Ali Yüce dışında bek tanıdığım isim yok.
Muhtar Kent başkan adaylığında Hakan Üstünberk, Erden Timur, Ebru Köksal, Cemal Özgörkey, Ali Yüce, İpek Kıraç gibi güçlü bir liste istiyor ama olmayacak sanırım. 2 dönem muhtar kent olur sonra İpek Kıraç yada Hakan Üstünberk başkanlı alırdı bu listede.

Albayrak fan favorites'leri toplamis

Pelin Öztekin gördüm ne olur doğru olmasın değil desin biri. Abi bu kadar kolay mı ya Galatasaray’ı yönetmeye aday olmak ? Yönetimde rol almak ? Ne verebilir ki bu isimler bize ? Başka isimlerde var düşman başına.
Twitter malları 2 beğeni verdi diye ve eşref taraftar tarafından sevilmiyor ya, sozde bu çapsız ile taraftar bağı kuracak. Eşref en kötü aday, pelin de çapsız biri.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apo haldunu nasi tavladi acaba

Twitter malları 2 beğeni verdi diye ve eşref taraftar tarafından sevilmiyor ya, sozde bu çapsız ile taraftar bağı kuracak. Eşref en kötü aday, pelin de çapsız biri.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herhangi bir listede SERDAR EDER varsa o listeden korkun derim... Bu listeye göre bu secimin Dursun Özbek'i Esref Hamamcioglu diyebiliriz. O adam secilirse bildigin kayyum secmis olacagiz.

ewt iddia edilen isimlerden 1 anket yapalım bakalım GS taraftarının atar damarı gsc neyi istiyor görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt