Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kücük bir not. Başkan adaylıklarını açıklayan Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu, 2001 başkanlık seçimlerinde Mehmet Cansun'un listesinde bulunuyordu.

Bir birleşme söz konusuydu sanırım. Doğru olma ihtimali var gibime geliyor.

Bir küçük not daha: Mehmet Cansun'un o gün ki yönetim kurulu listesinde Abdürrahim Albayrak'ta bulunuyordu.

Eğer bir aday daha cıkmazsa, Eşref Hamamcıoğlu son dakika da Abdürrahim Albayrağı da yanına alabilir. Ve bu ciddi şekilde oy kazanmasına sebep olur.

Abdürrahimi sevenler çok camia içerisinde.

Ve son olarak bunu da yazıp kesiyorum:

2006 başkanlık seçimlerinde Yiğit Şardan'ın yönetim kurulu listesinde şu an adaylıklarını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve henüz kararını vermeyen mevcut başkan yardımcımız Abdürrahim Albayrak yer alıyordu.

Metin Öztürk ise mayıs 2018 başkanlık seçimlerine tekrar başkanlığa aday olan Dursun Özbek'in listesinde bulunmuştu. Dursun Özbek 6 ay öncesinde başkanlığını Mustafa Cengiz'e kaptırmıştı.

Cengiz ve cengiz potansiyeli adaylar. Olsa da olur olmasa da bu seçim

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gokmen ne ara menajer oldu.
Dursun özbek neden bu kdr mühim adam rengim. Neden herkes ona gidiyor. Düşük kalibre, gerektiginde yiyilecek, hocanın sözünden cıkmayacak bi profil mi arıyorlar.

Apo da bu profilde cunku

Bu arada kücük bir not. Başkan adaylıklarını açıklayan Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu, 2001 başkanlık seçimlerinde Mehmet Cansun'un listesinde bulunuyordu.

Bir birleşme söz konusuydu sanırım. Doğru olma ihtimali var gibime geliyor.

Bir küçük not daha: Mehmet Cansun'un o gün ki yönetim kurulu listesinde Abdürrahim Albayrak'ta bulunuyordu.

Eğer bir aday daha cıkmazsa, Eşref Hamamcıoğlu son dakika da Abdürrahim Albayrağı da yanına alabilir. Ve bu ciddi şekilde oy kazanmasına sebep olur.

Abdürrahimi sevenler çok camia içerisinde.
Keske Cansun kazansaymis

Dursun özbek neden bu kdr mühim adam rengim. Neden herkes ona gidiyor. Düşük kalibre, gerektiginde yiyilecek, hocanın sözünden cıkmayacak bi profil mi arıyorlar.

Apo da bu profilde cunku

Duzgun adam çıkmadığı icin meydan dursun gibilere kalmış gorunuyor rengim. Şu secimde önce şu apodan kurtulalim baska bir sey istemiyorum. Koltuk kapmak icin yırtınıyor gene.

Mevcut adaylar arasinda esref hamamcioglu önde bana göre

Neden korkuyosunuz ki, özbek ve cengiz ile zaten dibe vurdu kulüp, hele ki özbek tam bir hain. Gelecek olanlar da en fazla bunlar kadar kötü olur.

Fatih Terim bence Apo’nun olası Başkanılığını kesinlikle destekler. (Kesin olarak biliyorum ki Hocam Apoya karşı öyle çok bir sevgi beslemiyor , fakat onun Başkanlığı altında hayal ettiği Yönetim oluşabilir )

Ve son olarak bunu da yazıp kesiyorum:

2006 başkanlık seçimlerinde Yiğit Şardan'ın yönetim kurulu listesinde şu an adaylıklarını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve henüz kararını vermeyen mevcut başkan yardımcımız Abdürrahim Albayrak yer alıyordu.

Metin Öztürk ise mayıs 2018 başkanlık seçimlerine tekrar başkanlığa aday olan Dursun Özbek'in listesinde bulunmuştu. Dursun Özbek 6 ay öncesinde başkanlığını Mustafa Cengiz'e kaptırmıştı.

İşte bu yüzden bunlardan hiçbir halt olmaz.Hep aynı adamlar.Başkan ve yönetici olacağı zaman piyasaya çıkarlar. Başka zaman Galatasaraya en ufak katkıları yok.hepsi reklam peşinde.

Adayların hepsi birbirinden yetersiz ne yazıkki güçlü başkan ve yönetim yine olmucak gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt