Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.558
- 17.721
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dursun özbek neden bu kdr mühim adam rengim. Neden herkes ona gidiyor. Düşük kalibre, gerektiginde yiyilecek, hocanın sözünden cıkmayacak bi profil mi arıyorlar.Gokmen ne ara menajer oldu.
Keske Cansun kazansaymisBu arada kücük bir not. Başkan adaylıklarını açıklayan Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu, 2001 başkanlık seçimlerinde Mehmet Cansun'un listesinde bulunuyordu.
Bir birleşme söz konusuydu sanırım. Doğru olma ihtimali var gibime geliyor.
Bir küçük not daha: Mehmet Cansun'un o gün ki yönetim kurulu listesinde Abdürrahim Albayrak'ta bulunuyordu.
Eğer bir aday daha cıkmazsa, Eşref Hamamcıoğlu son dakika da Abdürrahim Albayrağı da yanına alabilir. Ve bu ciddi şekilde oy kazanmasına sebep olur.
Abdürrahimi sevenler çok camia içerisinde.
Dursun özbek neden bu kdr mühim adam rengim. Neden herkes ona gidiyor. Düşük kalibre, gerektiginde yiyilecek, hocanın sözünden cıkmayacak bi profil mi arıyorlar.
Apo da bu profilde cunku
Kazandı zaten.Keske Cansun kazansaymis
Ve son olarak bunu da yazıp kesiyorum:
2006 başkanlık seçimlerinde Yiğit Şardan'ın yönetim kurulu listesinde şu an adaylıklarını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve henüz kararını vermeyen mevcut başkan yardımcımız Abdürrahim Albayrak yer alıyordu.
Metin Öztürk ise mayıs 2018 başkanlık seçimlerine tekrar başkanlığa aday olan Dursun Özbek'in listesinde bulunmuştu. Dursun Özbek 6 ay öncesinde başkanlığını Mustafa Cengiz'e kaptırmıştı.