Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim için bikaç kişi hariç başkan kim olmuş önemli değildir adayların geneli kendisiyle çalışmak istediklerini zaten söylediler terim cengizle bir olup seçimi niye iptal etmek istesin yahu biraz mantıklı düşünelim lütfen

ayrıca cengizin tekrar seçilme olasılığı artık kalmadı
Sen yanlis anladin . zaten ben terimin cengizle bir olup secimi iptal etmek istedigini soylemedim.sadece yeni gelicek yonetimin kati suretle terimi ne spor direktoru ne de teknik direktor olarak almamasi gerektigini soyledim 😃

Geliyor birşeyler yine.

@ultrAslan

• Bu akşam yönetim tarafından, pandemi kısıtlamaları bahane edilerek yapılan Seçim İptali açıklamasını büyük bir endişe içinde okuduk.Hem
  • Galatasaray demokrasisine büyük zarar verecek, hem de Galatasaray'ın geleceğini şekillendirmede büyük bir zaman kaybı ortaya çıkaracak bu kararı makul karşılamak mümkün değildir.
  • Geçtiğimiz sezonlarda yapılan bütün olumlu icraatleri büyük bir saygıyla takdir ediyorken bugün gelinen noktanın; “bir insanın kendine yaptığı kötülüğü, dünya bir araya gelse yapamaz” olması Mustafa Cengiz adına çok üzücüdür.
  • Tüm sportif şubelerin yeni sezon hazırlıklarının ve planlamalarının yapılması gereken bir dönemde kişisel hesaplaşmalarla GALATASARAYIMIZ çözümsüzlüğe mahkum edilemez!

Son düzenleme:
Gerekirse kayyum gelsin bu ne ya kafana göre ben seçim yapmıyorum demek aziz bile yapmadı bunu be yenilecegini bilmesine ragmen iyiki korona var ha ögrenmişler bi koronada korona

Korkmayın titreyin geliyor Eşref Başgan

behzat-c-karakterleri-memduh-basgan-guven-kirac.jpg

Ankaragücü seçim yapabiliyorsa bizim seçim iptalinin keyfi olduğu aşikar gözküyor.Mustafa cengizin geldiği son nokta gerçekten üzücü.kendisini severdim ve samimiyetine güvenirdim ancak mesele klasik koltuk sevdası olayına dönüşmüş gözüküyor

Metin Öztürk: 'Ben dün Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay ile de görüştüm, bu seçimin 29 mayıs'ta yapılması elzem dedi ikisi de.'

Metin Öztürk: 'Ben bunları Galatasaray'dan değil, Galatasaraylılık dan ihraç edeceğim.'

Bunları dediği Mustafa Cengiz ve yönetimi.

Sonumuzu hazırlıyor,beş yıl belimizi doğrultamayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yonetiminden, teknik adamina, bu kadar kotu bir grubu 35 yildir gormedim. Nasil kara bir donemden geciyoruz inanilir gibi degil. Genel kurul gorevini yapmali. Topunu ihrac etmeli.

Kaossaray, eline sağlık başkan... imajın yerle bir

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

WTF? Neler oluyor yahu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt