Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.244
- 47.733
- 2.968
Işın Çelebi ile benzer söylemler. Aday ya da listede olabilir mi acaba? Nereden esmiş açıklama yapmak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eşref hamamcıoğlu bey buNostradamus musun birader
Bu HERIF kim la. Çukurda filan mi oynuyor
5. Günün safaginda gelen gandalf'ı bekliyorum ben.
Ama Işın Çelebi bize katkı sağlamaz.
Durum belli.
1. Yasaklara bağlı bir engel yok.
2. Mevcut yönetm yasaklara bağlı engel olduğunu iddia edip KEYFİ olarak seçimi erteledi.
3. Muhtemelen aday olmayı planlıyordu, 2 gündür gelen tepkilere hiç dayanamadı ve adaylıktan çekildi.
4. Bu şartlarda mevcut yönetim ve mevcut başkan kime hizmet ediyor? Kimin maşası, hangi akılla bu kararları alıyor?
Umarım yetiştiremez. Ben kendisinden hiç iyi bir izlenim alamıyorum maalesef.Yarına yetiştirebilecek mi acaba listesini Çelebi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hazırız diyordu.Yarına yetiştirebilecek mi acaba listesini Çelebi
Hazırız diyordu.
Fazla geciktiremezler.Işın Çelebi'nin açıklamalara bakarsak onun için atılmış bir adıma benziyor.
Albayrak, Çelebi'nin listesinde olur mu?Fazla geciktiremezler.
Kervan yolda düzülür diyeceklerine baştan aday olsalardı.
Biraz varsayımlar ve tahmin üzerinden , geciktirme işini Işın Çelebi için yaptığı söyleniyor.Bu erteleme işinin arkasın da bunlar mı var acaba gerçi hazırsa listesini teslim edecektir.
bilgin gökberk'in dediği gibi bizans, galatasaray'ın yanında üsküdar musiki cemiyeti gibi kalır.abi bu kulüpte kimin eli kimin cebinde biri bana izah edebilir mi
ışın çelebi kimin adamı
burak elmas liseden değilse ışın çelebiyle farkı ne
hamamcıoğlunun arkasında kimler var
adnan öztürk neden yönetimden yanaymış gibi tavır alıyor