- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.946
- 4.693
Sedat Doğanı listesine alan adayı desteklerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haldun ustunelli ustunberkli vs güçlü bir listesi varsa seçilebilir ama son 2 günde başkan adaylığı nekadar doğru Burak elmas aylardır hazırlık yapıyor projeler açıklıyor işin celebi bırak projeyi kulübün durumunu dahi bilmiyordur yani seçilirse zorlanirizCengiz'in camiada oy potansiyeli neredeyse yok gibi artık. Özbek seçilmemesi için insanlar Cengiz'e oy verdi. Işın Çelebi Polat tarafının oylarını alır listesine göre Elmas ile kapışır yada seçimi süpürür.
Aynen hadi Metin Öztürk'ü anlıyorum ama Hamamcığlu'nun divan başkanı olduğu halde böyle güçsüz bir liste toplayabilmesi zaten kendisinin pek tercih edilmediğini gösteriyor.Metin öztürk ve hamamcının liste berbat ötesi, cemal özgörkey hariç.
Yönetim izin vermez ki.GS TV'nin stat önünde gündemin nabzını tutması gerekmez mi
Galatasaray taraftarı başkan adaylarını başka kanallardan takip etmek zorunda mıdır
GS TV'nin stat önünde gündemin nabzını tutması gerekmez mi
Galatasaray taraftarı başkan adaylarını başka kanallardan takip etmek zorunda mıdır
Ülke böyle diye Galatasaray'ımız da böyle olacak diye bir şey olmamalımuhalefet liderlerini ancak dw, independent, sputnikte filan duyabilen ülkede çok şey istiyorsun
Galatasaray'ın resmi bir seçimi oluyor. Bundan daha büyük bir olay mı var Galatasaraylılar içinYönetim izin vermez ki.
hollanda takımını ikinci ligden birinci lige cıkarmıs oldugu yazıyor sadece, fazla detay yok. önemli bir referans sayılmaz.
Heh tamam eyvallah