Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar, Seçim geç olacak diye bu kadar panik yaptınız ki?

Mustafa başkanım kulübün menfaati gereği adaylık konusunu tekrar değerlendirip kulübü kan emicilere ve komisyonculara peşkeş çekmemek adına sağlığını riske atarak yine adaylığını koyar ve %90 seçilir diye düşünüyorum.

Bu sebeple şimdiden elemana tekmeyi basıp kafasındaki hoca ile anlaşıp transfer işlerini rahat rahat planlayıp yapar

Hiç paniğe gerek yok.

Cengiz başkanım tekrar göreve gelecek.
Fenerasyona tşk etmesi dışında büyük bir hatası olduğunu düşünmüyorum.

Büyük sponsor bulamamış olabilir,
Yanındaki ve içerideki hainler altını oymuş olabilir ama daha güçlü bir yönetim ile kulübü rantcilara bırakmayacaktır

Cengiz başkan bu görev için 3 numara küçük geldi.
Sağlığı da el vermez artık.
Onun için en iyisi görev sonuna kadar gereken isimleri alıp, kenara çekilmek.

70li yaşlarında ve 4. evre kanser olan bir kişi (allah şifa versin) neden 3 senelik göreve talip olur
bunu destekleyenlere sorsan aslolan GS ama aslolan ftyi şutlayıp klübü karanlığa sürüklemektir bunlar için öncelik

galatasaray'a yaman terim kadar katkısı olmayanların hüsnükuruntusu.

Bahittin Demirbilek ve Erden Timur, Burak Elmas ile hareket ediyorlarsa hayirli olsun

berat ve yusuf'u rakiplere kaptırıp tek görevi ve becerisi kasa kolaylığını sağlamak olan albayrak'a karşı terim dahi soğumuştur. ama seçim günü en güçlü görünen kanada kendini yamayacağına şüphem yok.

Vedat konusu da benzer. Hatırlı kişilerden gelen telefonla transferden çekilirler. Nihat Özdemir federasyonuyla beyaz sayfa açarlar vs. Kayyumdan farkı yok.

Burak Elması devre dışı bırakalım.
Bahattin, Işıtan Gün yönetsin, basketi de Erden Timur.
Burak Elmasla pek hoşlaşamadı forum.

Yönetimde olmayan ya da başkan olmayan biri bahsedildiği gibi çok para vermez niye versin
En fazla bir iki şeye sponsor olur o 3-5 anca eder

E1q-6aDWQAIXvzZ

fb , 5 haziranda çoğunluk sağlamazsa 12 haziranda seçimi yapıyoruz demiş.

Bizimkilerde bir açıklasa artık şu işi önümüze baksak

Tffyi alkislayanlar her fırsatta yalayanlar 1.apo denen sinsi herif 2.ise başkan Cengiz bu ikisi bu yıl takıma yapılan saldırılar karşısında hoca istifa etsin diye seslerini bile çıkarmadılar normalde bunları üyelikten atmak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt