Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref Hamamcıoğlu: "Spor AŞ'ye CEO atayacağız. Altyapı hocalarına ve scout ekiplerine başarı primi olması lazım. Scout ekibi iyi genç bulmuşsa ve satışından para kazanıldıysa, ya da U14'ten U16 takımına çıktıysa, hocası ve scout ekibi ödül almalı"

Fatih Terim ve CEO 🤣🤣

Dursun'da da para boktu yav. Sonucu ortada. Para bulmak iyi hoş da iş bilmek daha önemli. Başında Apo'nun olduğu yönetim kabus gibi geliyor kulağa :D
Herif yapıştı gitmiyor, göz önünde olmayı, seviyor belli ki.

Hangi kafayla adaylık düşündüğünü anlayamıyorum.

Burak elmas ,Alp yalmandan sonra Ali dürüstude listesine alabilirse ozaman seçilir aponun listesinde paralı isimler vs boş laf apo toplasa toplasa akpye yakın inşaatçılar dan toplar

Burak elmas ,Alp yalmandan sonra Ali dürüstude listesine alabilirse ozaman seçilir aponun listesinde paralı isimler vs boş laf apo toplasa toplasa akpye yakın inşaatçılar dan toplar
alp yalman mı var listesinde. bence yaşlı yöneticiler almamalı, 2.gün huzursuzluk çıkarır yönetimde.

Parayı verecek adam niye Apo’nun listesine girsin ki kendisi aday olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alp yalman mı var listesinde. bence yaşlı yöneticiler almamalı, 2.gün huzursuzluk çıkarır yönetimde.
Alp Yalman listesinde ama yönetim kurulu listesinde değil ya Denetim kurulu yada Disiplin kurulu listesinde ki böyle tecrübeli isimlerin denetim yada disiplinde olması okey bence. Burak Elmas'ın listesinde benim bildiğim oy potansiyeli yüksek isimler yönetim kurulunda Polat Bengiserp(kendisi Galatasaraylılar Derneği başkanıydı), Alp Yalman(Denetim yada Disiplinde), Şükrü Ergün(Sicil kurulunda) listesindeki diğer isimlerin camiada ki tanınırlığı yada güvenirliği yada oy potansiyelini bilmiyorum.

Mustafa Cengiz Eşref'le görüşmüş

1621438677479.webp

Abdurrahim albayrakın güçlü bir liste hazırlayacagını sanmıyorum en fazla burak elmas listesi kadar güçlü olur ikisi arasındada tercihim burak elmas olur abdurrahim albayrak son dönemde ne yazıkki başarısızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt