Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinozor liseciler ne kadar tehlikeliyse Cengiz, Albayrak, Polat, Şardan gibi alaylılar da bir o kadar tehlikeli. Lisecilerden kaçarken bu diktatör manyaklarla uğraşmayalım.

En iyisi Aysal gibi liseci ama dinozor olmayan elit ve zengin bir başkan. O da şu anlık mümkün değil. Kötünün iyisi olarak Burak Elmas'ı destekliyorum.
Bence kulüp körfez yada asya sermayesine satılsın iyice kahvehane ye çevirdiler kulübü senelerdir 2-3 kişinin tekelinde sonuç milyarlarca tl borç peşkeş çekilen araziler yolsuzlukla zengin edilen aile üyeleri

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Cengiz "Eylül'e kadar burdayiz, herkes işine baksın" demiş..
Via Mehmet Ayan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaten plan gidebildigi kadar götürmek basin toplantisinda Bunu belli etti mustafa cengiz

Galatasaray’a buyuk bir zarar verecek bu karar

Işın Çelebi: "Borçlarını konuşan değil, gelirleriyle başarıya koşan, dijital dönüşümü uygulayacağımız, 3 yılda borçlarını yarıya indirecek, e-spor, oyun ve girişimcilik ekosistemi üzerinden en az 300 milyon TL gelir elde eden bir Galatasaray için Bi' Bildiğimiz Var diyoruz."

Bi Bildigimiz Var :D

Istenmedigi yerde zorla kalmaya calisan insalara zerre saygim yok bu hayatta.

Defolun gidin iste be kendiniz disinda kimse istemiyor sizi.

E2PLzhgWQAwIVHU

Yiğit Şardan'da seçilmez bu açıklaması önüne düşer ve seçmezler.

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu: "Metin Öztürk ile 4-5 defa görüştük fakat, Başkan Yardımcılığı ve 5 üye istemesinden ötürü, işin birliktelikten çok pazarlığına dönmesinden rahatsız olduğumu belirtebilirim." (@EksiGalatasaray)

Eşref Hamamcıoğlu: "Burak Elmas'dan da, 'kendisinin Yönetim Kurulu'nda Başkan Yardımcısı olmam' teklifini içeren haberler iletildi fakat bu da kabul edilemez."

Burak koltuğu kapmak icin millete yardımcılık teklif ediyor he.

Iki senedir seçime hazirlanan alo burak baskan yardımcılığını niye pazarlık konusu yapiyor. Alo burak sevdalıları cevaplarım.
Eşref de teklif etmiş
Hunca tiyatrosu neydi ayrıca

Sadece bi papermoon tayfa ile olacak is degil bu

Ayrica o tayfa dan uyeler hic haz etmiyor Bunu ozan korkut’un aldigi oy sayisi ile gördük zaten

Cok adayli bir secim de hamamcioglu önde gelecek buyuk ihtimal cunku liselilerin cogunlugu oyunu ondan yana kullanir

Geri kalan oylarin diger adaylar arasinda dagilmasi dogal olarak Hamamcioglu’nun isine gelir

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu: "Metin Öztürk ile 4-5 defa görüştük fakat, Başkan Yardımcılığı ve 5 üye istemesinden ötürü, işin birliktelikten çok pazarlığına dönmesinden rahatsız olduğumu belirtebilirim." (@EksiGalatasaray)

Eşref Hamamcıoğlu: "Burak Elmas'dan da, 'kendisinin Yönetim Kurulu'nda Başkan Yardımcısı olmam' teklifini içeren haberler iletildi fakat bu da kabul edilemez."

Yalanın daniskası Tuncer Hunca ne o zaman diye sorarlar adama. Eşre kendisi teklif etmiştir gelin benim listemde olun diye adamlarda kabul etmemiş işte.

Burak en organize hazırlıklı muthis aday ya hani. Koltuğu kaptırıp aç kalmaktan korktu herhal.
Saçmalık yav
Adam en hazır aday evet doğru
Eşref'in anlattıklarına bakalım esas
Kendini ilah zannediyor herhalde. Güya herkes buna gitmiş ağam sensin, paşam sensin felan demiş.
O açıklamalar neydi ? Sonra tüm adaylar yalanladı.

Saçmalık yav
Adam en hazır aday evet doğru
Eşref'in anlattıklarına bakalım esas
Kendini ilah zannediyor herhalde. Güya herkes buna gitmiş ağam sensin, paşam sensin felan demiş.
O açıklamalar neydi ? Sonra tüm adaylar yalanladı.
Esref baskan su anda seçimin acik ara favorisi. Buraka kimin oy vereceğini sanıyorsunuz bilmiyorum. Burak yakında Eşrefin altinda baskan yardımcısı olursa sasirmam. Ördek yiyemedik bari tavuk kemirelim diyebilir.

Sadece bi papermoon tayfa ile olacak is degil bu

Ayrica o tayfa dan uyeler hic haz etmiyor Bunu ozan korkut’un aldigi oy sayisi ile gördük zaten

Cok adayli bir secim de hamamcioglu önde gelecek buyuk ihtimal cunku liselilerin cogunlugu oyunu ondan yana kullanir

Geri kalan oylarin diger adaylar arasinda dagilmasi dogal olarak Hamamcioglu’nun isine gelir
Ozan Korkut zamanında oylar bölünmesin olayı vardı Dursun Özbek'e karşı o yüzden Mustafa Cengiz'e attı çoğu kişi. Ayrıca o zaman ki liste bu kadar iyi değildi bu sefer sadece Papermoon tayfa da yok liselilerden oy alabilecek Polat Bengiserp var, Alp Yalman ve Şükrü Ergün de var. Ama kimin kazacağı çok belirsiz bir seçim orası doğru.

Esref baskan su anda seçimin acik ara favorisi. Buraka kimin oy vereceğini sanıyorsunuz bilmiyorum. Burak yakında Eşrefin altinda baskan yardımcısı olursa sasirmam. Ördek yiyemedik bari tavuk kemirelim diyebilir.
Bu burak ozan korkutun listesinden girdiginde kac oy almisti?

Herkes suren'in destegiyle acik ara kazanir diyor da merak ettim o yuzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt