Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşıldıki

Cengiz şardan seçime girebilsin albayrakta listesinde olsun diye seçimi erteledi

Duayen!ler şardanın seçime gireceğini bilip oylar bölünmesin diye atbaşı giden elmasla eşrefe birleşin dedi

Çelebinin son açıklamalarına göre oda şardanın yönetimine girip adaylıktan çekilecek

Ünal aysala benzeyen adamla öztürkün esameleri bile okunmuyoki duayenler toplantıya bile çağırmamışlar

Liseye muhalif oyları yüksek kesim şardana oy verecek

Lise eşrefe verecek

Hem liseden bir kısım hemde liseye muhalif bir kısım yani papermoon denilen grupta elmasa verecek

Duayenler apar topar toplanıp elmasla eşrefe birleşin dediğine göre şardan aday olursa favori şardan gibi

Şardan aday olursa ve listesindede recevik albayrak günay yalçındağ gibi isimler olursa inş seçilmezler diyorum

Öztürkle diğer herifin şansı yok,eşrefle şardan terimle terim onlarla çalışmaz,burak haricinde terime diğer bütün yollar kapalı

Eşref dayıya ömür boyu sınırsız rakı +ton balığı beyaz peynir bütün tesislere ölene kadar sömürme + sınırsız pilav hakkı verelim çekilsin zaten bu amaçla giriyor kazansada bı bok yapacağı yok
memduh-basgan_475330_m.png

feneri ve bjk'yi yenerek alınan 2 kupa. Erkek ve kadın baskette Eurocup şampiyonluğu. Voleybolda kadınlarda ŞL F4. Bir de 2018 şampiyonluğunun kadrosunun oluştururken de o vardı. Özhan başkan GS tarihinin sportif anlamda en başarısız başkanı. Ekonomik olarak da en başarısız başkanlarından biri.
Kusura bakma renktaş Rahmetli Canaydın ile YALANCI Dursun'u aynı kefeye koyamam

Evet Özhan Canaydın başarısız bir başkandı kabul ediyorum ama GS başkanlığına yakışan efendi biriydi

Ayrıca kazandığı tek şampiyonluk bile YALANCI Dursun döneminden onu daha başarılı yapar diye düşünüyorum

Gelelim YALANCI Dursun'a

40 senelik GS'lıyım ben hayatımda ilk defa taraftara açık açık yalan söyleyen bir GS başkanı gördüm

Daha neyini konuşayım ki onun

Başarısız olabilirsin ama GS başkanı taraftarına yalan söylemez söyleyemez

Onun için ikisini asla aynı kefeye koymam

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt