Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.193
- 20.425
- 2.973
Burak ve Eşref harici herhangi bir adayın kazanması dileğiyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kulubun belli miktar hissadarıydı sonra hisselerini devretti ışıtan gün kulubun sahibiBu Acun ile ortak olan adam değil mi
Terim sağolsun.kuzen 1000 tane simulasyonu kurdum oynattım kafamın içinde terimli terimsiz
eşrefli buraklı her simülasyonun sonu buna çıkıyor
![]()
bu sene champ olmak çok kritikti şampiyonluğu vererek çok şey kaybettik malesef.
Rose'u geçen sene çok istiyordum ama bu sezon Dortmunda gidecek diye yazmadım.Marco Rose, salzburgdayken Gladbach 1m euro fesih bedeline odemis ve almis simdi adam uctu gitti.
ozamanda yazmistim
Zorunluluk olmayip kuluplerin keyfine kalsa borçları ödemezler zaten. Zorunluluk daha iyi.Keske oraya negatif yönlerinide yazsaydik.
2 sene sonra sanirim, tüm gelirlerin 50%si Bankaya ödüyorsun. Ne olursa olsun.
Böyle bir anlasma ne kadar dogru?
5 Milyon Euro Sponsor gelirin var diyelim. Bunun 2,5 Milyon Eurosu hooop Bankaya.
İşte iş başından yanlış başlıyo
Terimi tutmak isteyedebilir ama bunu anayasanın 1.maddesi gibide kanıksamazsın yani,ne öyle adayların hepsi terim için imza versinler,arda gsnin tapusudurlar,sözleşme uzatmak zorundadırlar,hayırdır ya anahtar teslim ev mi veriyosun ?
Rezan denen adam bilgili ve yönetimde benimde görmek isteyeceğim biri o ayrı azizin avukatlığını yapmasıda çok sorun değil burda yanlış olan şey aak ninde demek istediği bu adam terimin şahsi avukatı sonuçta,olduda burak seçildi terimle devam etti ve başarısızlık devam etti yönetim toplandı ve terimin gitmesi için oy çokluğu gerekiyor bu durumda rezan terim gitsin diye el kaldırırmı,bu etik ve doğru olurmu,tabiki olmaz
Yönetimde terimciler,takımda terimci futbolcular,basında terimciler,sosyal medyada terimciler bi durun noluyoruz ya
Ben dahil birçok kişi bu durumdan rahatsız,aslolan terim olmuş gs değil,biz bu aslolanın ucunu terimden alıp gsye getirmek istiyoruz,bi etkimizde yok burda yazmaktan başka ama ateşe su taşıyan karınca gibi maksat safımız belli olsun
Burağın ilk çıkışından beri terimci sosyal medyayı seziyorum ilk başta herkes temkinliydi süren cengiz meseleleri yüzünden ne zaman burak terime yanladı bu kesim burağı baş tacı etti(gsevgisi tansel vs git bak) ya madem amaç gs ise niye terim demeden desteklemediniz e o zamanda hergün projesi vardı,burda art niyet arıyorum ve buluyorumda gördüğün gibi
Halı altına süpürdüler burağın eksilerini bu süreçte sırf terimle çalışıcak diye,terim burakla papaz olduğu an ilk bunlar halıyı kaldıracak
Marco Rose, salzburgdayken Gladbach 1m euro fesih bedeline odemis ve almis simdi adam uctu gitti.
ozamanda yazmistim
Istersen Salzburga 5 milyon ver. Öyle adamlari Türkiyeye getiremezsin. Bunu artik yavas yavas son üyede anlamali. Adamlarin kariyeri iyi giderken ve büyük liglerden, en iyi 5-6 takimdan biri isterse, Türkiyeye iki kat maas ile bile gelmezler. Bunlar anca öyle liglerde iki üc kere kovulduktan sonra, ve artik teklif alamadiktan sonra belki Türkiyeye gelmeye sicak bakarlar...
Aysalla da olmaz. Kur olmuş 10.50 bu ekonomiye bu futbol iklimine kimse gelmez kolay kolay.Aysal veya o tarz bir başkan olsa Gasperini dahil hepsinin olma olasılığı vardı
Ancak Burak gibi kapı kulluğu yapacak birine Yılmaz Vural bile gelmez sende haklısın.
Arda'ya tapu vermekten bahseden biri ne kadar vizyoner olabilir kiHastane basan, onun bunun karisina sarkan, gazeteci döven herife burak elmas nasil tapu veriyor yaw. Hadi terimi anladık tmm. Ardaya nasıl tapu veriyorlar
terimden baskasi yalan diyon yani
Işıtan; Acun'un maaşlı çalışanı falan değil, hiç olmadı. Bu mevzu nerden çıktıaynısını acun'un maaşlı çalışanı olan ışıtan'ın varlığıyla da sorgulayabiliriz, terim gitsin kalsın diye oylamada takım iyi giderken gitsin diye de oy kullanabilir.
terim'den iyisini getirecek ekonomik durumumuz yok, hiçbir başkan çıkıp da ben allegri'yle el sıkıştım diyemiyor ki onu destekleyelim. ayrıca görünen 6 adayın 4'ü de ilk başarısızlıkta gene dönüp terim'e sarılacak sipsilikte. o profilden sıyrılacak tek şardan ve hamamcı'yı görüyorum ben. eşref zaten kimseyi getiremez. şardan da getirdiği antrenöre aziz veya aysal gibi kan kusturabilir. yine de ikisi de terim olmazsa okan'la devam edebilecek kadar yol yordam biliyorlar gibi görünüyor. o yüzden kazanmaları beni çok yaralamaz.
burak'ı kimsenin sevdiğini sanmıyorum, senin de dediğin gibi terim'i gösterdiği için sempati topladı. ki bu kimilerince seçim politikası da olabilir, en mantıklı çözüm de. terim'in galatasaray taraftarının %90'ının gözündeki kredisini 2003'te bitirmediyse son 2 yıldaki performansı kılını bile oynatmaz zaten. diğerlerinde de şu an itibariyle isim vermeden galatasaray'ı 2. sınıf bir hocaya teslim edip ''temiz oyun''la ve ''saha içinde'' şampiyonluk vaat ettiği düşünülürse, galatasaray sevdalılarının bilicli beşiktaş'a dönmemek uğruna vasıfsız burak'ın etrafında toplanmasına da çok şaşırmamak lazım.
Yok. Ama suan avrupadan adam gibi birini getiremezsin. Belki 4-5 sene sonra ülkenin ekonomisi düzelirse, (1 € = 5 liradan az olmasi mesela yardimci olur) sen de maddi imkanlarini asmadan, 40 milyon netlik kadro kurup, bu adamlara sulanmadan avrupada az is yaparsan, belki Rose/Glasner tarzi adamlarin bir tik asyasindaki seviyedeki adamlari getirme sansin olabilir.
Simdi bize anca Okan veya, eski yugoslav ülkelerinden, polonyali, cek veya ukraynali hocalar anca gelir.
Işıtan; Acun'un maaşlı çalışanı falan değil, hiç olmadı. Bu mevzu nerden çıktı
rebrov
galllardo
bunlari nediyorsun