Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Acun ile ortak olan adam değil mi
kulubun belli miktar hissadarıydı sonra hisselerini devretti ışıtan gün kulubun sahibi

tabi bizim terim düşmanı fener aşıgı taraftarlar acunun yanında calısan olarak sallıyorlar işlerıne öyle geliyor

kuzen 1000 tane simulasyonu kurdum oynattım kafamın içinde terimli terimsiz
eşrefli buraklı her simülasyonun sonu buna çıkıyor

s-8d676253ae2d51e6fa9d5651e206a6f7a20e4339.jpg

bu sene champ olmak çok kritikti şampiyonluğu vererek çok şey kaybettik malesef.
Terim sağolsun.

Keske oraya negatif yönlerinide yazsaydik.
2 sene sonra sanirim, tüm gelirlerin 50%si Bankaya ödüyorsun. Ne olursa olsun.
Böyle bir anlasma ne kadar dogru?
5 Milyon Euro Sponsor gelirin var diyelim. Bunun 2,5 Milyon Eurosu hooop Bankaya.
Zorunluluk olmayip kuluplerin keyfine kalsa borçları ödemezler zaten. Zorunluluk daha iyi.

İşte iş başından yanlış başlıyo

Terimi tutmak isteyedebilir ama bunu anayasanın 1.maddesi gibide kanıksamazsın yani,ne öyle adayların hepsi terim için imza versinler,arda gsnin tapusudurlar,sözleşme uzatmak zorundadırlar,hayırdır ya anahtar teslim ev mi veriyosun ?

Rezan denen adam bilgili ve yönetimde benimde görmek isteyeceğim biri o ayrı azizin avukatlığını yapmasıda çok sorun değil burda yanlış olan şey aak ninde demek istediği bu adam terimin şahsi avukatı sonuçta,olduda burak seçildi terimle devam etti ve başarısızlık devam etti yönetim toplandı ve terimin gitmesi için oy çokluğu gerekiyor bu durumda rezan terim gitsin diye el kaldırırmı,bu etik ve doğru olurmu,tabiki olmaz

Yönetimde terimciler,takımda terimci futbolcular,basında terimciler,sosyal medyada terimciler bi durun noluyoruz ya

Ben dahil birçok kişi bu durumdan rahatsız,aslolan terim olmuş gs değil,biz bu aslolanın ucunu terimden alıp gsye getirmek istiyoruz,bi etkimizde yok burda yazmaktan başka ama ateşe su taşıyan karınca gibi maksat safımız belli olsun

Burağın ilk çıkışından beri terimci sosyal medyayı seziyorum ilk başta herkes temkinliydi süren cengiz meseleleri yüzünden ne zaman burak terime yanladı bu kesim burağı baş tacı etti(gsevgisi tansel vs git bak) ya madem amaç gs ise niye terim demeden desteklemediniz e o zamanda hergün projesi vardı,burda art niyet arıyorum ve buluyorumda gördüğün gibi

Halı altına süpürdüler burağın eksilerini bu süreçte sırf terimle çalışıcak diye,terim burakla papaz olduğu an ilk bunlar halıyı kaldıracak

aynısını acun'un maaşlı çalışanı olan ışıtan'ın varlığıyla da sorgulayabiliriz, terim gitsin kalsın diye oylamada takım iyi giderken gitsin diye de oy kullanabilir.

terim'den iyisini getirecek ekonomik durumumuz yok, hiçbir başkan çıkıp da ben allegri'yle el sıkıştım diyemiyor ki onu destekleyelim. ayrıca görünen 6 adayın 4'ü de ilk başarısızlıkta gene dönüp terim'e sarılacak sipsilikte. o profilden sıyrılacak tek şardan ve hamamcı'yı görüyorum ben. eşref zaten kimseyi getiremez. şardan da getirdiği antrenöre aziz veya aysal gibi kan kusturabilir. yine de ikisi de terim olmazsa okan'la devam edebilecek kadar yol yordam biliyorlar gibi görünüyor. o yüzden kazanmaları beni çok yaralamaz.

burak'ı kimsenin sevdiğini sanmıyorum, senin de dediğin gibi terim'i gösterdiği için sempati topladı. ki bu kimilerince seçim politikası da olabilir, en mantıklı çözüm de. terim'in galatasaray taraftarının %90'ının gözündeki kredisini 2003'te bitirmediyse son 2 yıldaki performansı kılını bile oynatmaz zaten. diğerlerinde de şu an itibariyle isim vermeden galatasaray'ı 2. sınıf bir hocaya teslim edip ''temiz oyun''la ve ''saha içinde'' şampiyonluk vaat ettiği düşünülürse, galatasaray sevdalılarının bilicli beşiktaş'a dönmemek uğruna vasıfsız burak'ın etrafında toplanmasına da çok şaşırmamak lazım.

terim ua ve arda konusunda şu ana kadar söylediklerinin tam tersini söylesin oyum burak beye olur

Adaylarin en realist ve dogru aday Esref hamamcioglu gibi gorunmekte. Burak elmasi onceden baya destekliyordum ama Terime tam yetki vermesi, ve baskan olmadan bile sunu yapacaz bunu yapacaz demesi, baya sacma buldum. Sanki 100 de yuz baskan secilcekte populist populist konusmasi bile sacma.

Bu kulubun kurtulusu, Terim ve saz arkdaslarina def etmek ve birdaha sokmamak.

Burasi Galatasaray spor kulubu, Terimspor falan degil.

Marco Rose, salzburgdayken Gladbach 1m euro fesih bedeline odemis ve almis simdi adam uctu gitti.

ozamanda yazmistim

Istersen Salzburga 5 milyon ver. Öyle adamlari Türkiyeye getiremezsin. Bunu artik yavas yavas son üyede anlamali. Adamlarin kariyeri iyi giderken ve büyük liglerden, en iyi 5-6 takimdan biri isterse, Türkiyeye iki kat maas ile bile gelmezler. Bunlar anca öyle liglerde iki üc kere kovulduktan sonra, ve artik teklif alamadiktan sonra belki Türkiyeye gelmeye sicak bakarlar...

Istersen Salzburga 5 milyon ver. Öyle adamlari Türkiyeye getiremezsin. Bunu artik yavas yavas son üyede anlamali. Adamlarin kariyeri iyi giderken ve büyük liglerden, en iyi 5-6 takimdan biri isterse, Türkiyeye iki kat maas ile bile gelmezler. Bunlar anca öyle liglerde iki üc kere kovulduktan sonra, ve artik teklif alamadiktan sonra belki Türkiyeye gelmeye sicak bakarlar...

terimden baskasi yalan diyon yani

Aysal veya o tarz bir başkan olsa Gasperini dahil hepsinin olma olasılığı vardı

Ancak Burak gibi kapı kulluğu yapacak birine Yılmaz Vural bile gelmez sende haklısın.
Aysalla da olmaz. Kur olmuş 10.50 bu ekonomiye bu futbol iklimine kimse gelmez kolay kolay.

Hastane basan, onun bunun karisina sarkan, gazeteci döven herife burak elmas nasil tapu veriyor yaw. Hadi terimi anladık tmm. Ardaya nasıl tapu veriyorlar
Arda'ya tapu vermekten bahseden biri ne kadar vizyoner olabilir ki

Zaten bunun babasını da sevmezdim bunu da sevemedim gitti

Saçma sapan bir seçime gidiyoruz

Hakkımızda hayırlısı bakalım

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

terimden baskasi yalan diyon yani

Yok. Ama suan avrupadan adam gibi birini getiremezsin. Belki 4-5 sene sonra ülkenin ekonomisi düzelirse, (1 € = 5 liradan az olmasi mesela yardimci olur) sen de maddi imkanlarini asmadan, 40 milyon netlik kadro kurup, bu adamlara sulanmadan avrupada az is yaparsan, belki Rose/Glasner tarzi adamlarin bir tik asyasindaki seviyedeki adamlari getirme sansin olabilir.

Simdi bize anca Okan veya, eski yugoslav ülkelerinden, polonyali, cek veya ukraynali hocalar anca gelir.

aynısını acun'un maaşlı çalışanı olan ışıtan'ın varlığıyla da sorgulayabiliriz, terim gitsin kalsın diye oylamada takım iyi giderken gitsin diye de oy kullanabilir.

terim'den iyisini getirecek ekonomik durumumuz yok, hiçbir başkan çıkıp da ben allegri'yle el sıkıştım diyemiyor ki onu destekleyelim. ayrıca görünen 6 adayın 4'ü de ilk başarısızlıkta gene dönüp terim'e sarılacak sipsilikte. o profilden sıyrılacak tek şardan ve hamamcı'yı görüyorum ben. eşref zaten kimseyi getiremez. şardan da getirdiği antrenöre aziz veya aysal gibi kan kusturabilir. yine de ikisi de terim olmazsa okan'la devam edebilecek kadar yol yordam biliyorlar gibi görünüyor. o yüzden kazanmaları beni çok yaralamaz.

burak'ı kimsenin sevdiğini sanmıyorum, senin de dediğin gibi terim'i gösterdiği için sempati topladı. ki bu kimilerince seçim politikası da olabilir, en mantıklı çözüm de. terim'in galatasaray taraftarının %90'ının gözündeki kredisini 2003'te bitirmediyse son 2 yıldaki performansı kılını bile oynatmaz zaten. diğerlerinde de şu an itibariyle isim vermeden galatasaray'ı 2. sınıf bir hocaya teslim edip ''temiz oyun''la ve ''saha içinde'' şampiyonluk vaat ettiği düşünülürse, galatasaray sevdalılarının bilicli beşiktaş'a dönmemek uğruna vasıfsız burak'ın etrafında toplanmasına da çok şaşırmamak lazım.
Işıtan; Acun'un maaşlı çalışanı falan değil, hiç olmadı. Bu mevzu nerden çıktı

Yok. Ama suan avrupadan adam gibi birini getiremezsin. Belki 4-5 sene sonra ülkenin ekonomisi düzelirse, (1 € = 5 liradan az olmasi mesela yardimci olur) sen de maddi imkanlarini asmadan, 40 milyon netlik kadro kurup, bu adamlara sulanmadan avrupada az is yaparsan, belki Rose/Glasner tarzi adamlarin bir tik asyasindaki seviyedeki adamlari getirme sansin olabilir.

Simdi bize anca Okan veya, eski yugoslav ülkelerinden, polonyali, cek veya ukraynali hocalar anca gelir.

rebrov
galllardo

bunlari nediyorsun

rebrov
galllardo

bunlari nediyorsun

Rebrovu google ile aramaliydim tanimiyorum diye ve tanimadigim hocaya fikirim yok. Gallardo bence River Platedeki performansi sayesinde avrupaya gelmeyi istedigi an, bizi begenmeyip ispanyol/italyan liginden teklif alir herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt