Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal Aysal'ın ilk dönem kadrosu gibiBurak bana da güven vermiyor bu arada ama listelere bakıyorum Eşrefle Şırdan'da bir şey göremiyorum. Özgörkey var galiba sadece.
Metin iyi konuşuyor ama onda da liste boş. Nasuhi Sezgin nedir ya yok Hamdi Yasaman
O kadro müthişti.Ünal Aysal'ın ilk dönem kadrosu gibi
O kadro müthişti.
Aynen biz futbol cahiliyiz. Asıl senin şu yorumun cahillik. Bütçe diye bir şey var. 2. ligde düşerken alıp 1. lige çıkarıp ilk senesinde 11. olmuş ama sen gelip ilk 10a girememiş diyorsun. Ben hayatımda böyle akıl tutulması görmedim ya.Köy ligi Hollanda'da bile ; sahip olduğu kulübü, ilk 10'a sokamamiş adamı futbol şubesi başına getirmeyi düşünen futbol cahili Renktaşlari görünce çok üzülüyorum.
Vizyonsuzluk ve başarısızlığa o kadar alıştırildilar ki neye kime sarilacaklarini bilmiyorlar.
Değil Hakan. Candan Erçetin varAysalin ilk yonetici listesi
Yönetim kurulu: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas. Yedek: Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal,
Denetim kurulu: Kemal Erimtan, Prof. İbrahim Anıl, Ural Aküzüm. Yedek: Can Özatay, Burak Altınbaşak, Halil Kaya Özer.
Disiplin kurulu: Oğuz Evrenos, Uğurman Yelkencioğlu, Celal Açar, Semih Haznedaroğlu, Yıldırım Baysal, Celal Emon, Kunter Akyürek. Yedek: Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Can Baydarol, Eşref Alaçayır, Hakan Ünsaler.
Sicil kurulu: Serdar Eder, Çetin Öztürk, Gürkan Eliçin, Ali Tüzmen, Ali Esat Tansev, Burçin Tuncel, Levent Şahinoğlu. Yedek: Mesut Karaarslan, Faruk Dak, Alper Narman.
Bu ikincisi. İlk yönetimde Candan Erçetin ve köpeği yoktu.Aysalin ilk yonetici listesi
Yönetim kurulu: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas. Yedek: Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal,
Denetim kurulu: Kemal Erimtan, Prof. İbrahim Anıl, Ural Aküzüm. Yedek: Can Özatay, Burak Altınbaşak, Halil Kaya Özer.
Disiplin kurulu: Oğuz Evrenos, Uğurman Yelkencioğlu, Celal Açar, Semih Haznedaroğlu, Yıldırım Baysal, Celal Emon, Kunter Akyürek. Yedek: Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Can Baydarol, Eşref Alaçayır, Hakan Ünsaler.
Sicil kurulu: Serdar Eder, Çetin Öztürk, Gürkan Eliçin, Ali Tüzmen, Ali Esat Tansev, Burçin Tuncel, Levent Şahinoğlu. Yedek: Mesut Karaarslan, Faruk Dak, Alper Narman.
sen niye böylesinKöy ligi Hollanda'da bile ; sahip olduğu kulübü, ilk 10'a sokamamiş adamı futbol şubesi başına getirmeyi düşünen futbol cahili Renktaşlari görünce çok üzülüyorum.
Vizyonsuzluk ve başarısızlığa o kadar alıştırildilar ki neye kime sarilacaklarini bilmiyorlar.
Renktaş bu kadar sinirlenme yawAynen biz futbol cahiliyiz. Asıl senin şu yorumun cahillik. Bütçe diye bir şey var. 2. ligde düşerken alıp 1. lige çıkarıp ilk senesinde 11. olmuş ama sen gelip ilk 10a girememiş diyorsun. Ben hayatımda böyle akıl tutulması görmedim ya.
Allah akıl fikir versin valla hata bendeki şu foruma vakit ayırıp, oturup size laf anlatıyorum ne haliniz varsa görün ya size Abdürrahimler Cengizler Dursunlar müstehak.