- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Unutulmaması gereken şey camianın birlik ve beraberliğidir
Gerisi boş
Gerisi boş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu düşüncedeyim.Evet herkes profil fotoğrafına destek olduğu başkan adayını koysun da kime karşı cephe alacağımızı bilelim.
Umarım Burak Elmas kazanır. Şardan bildiğin Cengiz devamı olacak.
Haklisin ama Esrefin tipinde bile basarili bi baskan tipi gorunmuyor.Acayip bir linç furyası var, tüm adaylara da.
Tanımadığı kişiler hakkında, hakim olmadığı olaylar üzerinden bu kadar hakaret ve İftira türetme hakkını kendinde nasıl buluyor insanlar anlayamıyorum.
Abi Eşref başkana güvenelim.Umarım Burak Elmas kazanır. Şardan bildiğin Cengiz devamı olacak.
Masallah GSC nin %68 oyu burak elmasa cikmis. Su adama !
Bu adam GS baskani olacak oyle mi?
![]()
Burak Elmas'ın yanına zengin yardımcı
Galatasaray'da başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Burak Elmas'ın yanında yer alacak zengin bir asbaşkan aranıyor.www.gsgazete.com
Adam maasli calisan!! Dursunun yanina ceo diye yamandirilmaya calisilan adam !! Allah akil fikir versin!!
Ali koca ise alsin diye cv gonderen adam !!
Avukata bile benzemior reyz. Köseden bi taksi cevirsek bu herif cikacak gibimasona benzemiyor bu adam yahu. hani masondu
Mason olan bu değil Remzi Sanver Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası eski Üstad-ı Azam'ı olup 33. derece Mason'dur. Aynı zamanda Galatasaray Lisesi mezunuymuş.masona benzemiyor bu adam yahu. hani masondu
üstad-ı azam ne şahane bi laf ya. bundan sonra bu lafla hitap edecem insanlaraMason olan bu değil Remzi Sanver Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası eski Üstad-ı Azam'ı olup 33. derece Mason'dur. Aynı zamanda Galatasaray Lisesi mezunuymuş.
Bu yeni üyeler oy kullanmalı mı sizce ?
Işın bey 500 civarı demişti
Dün de 800 civarı diye gördüm
Yandaki sarı kim yaw.
Kızı galiba bilmiyorum.Yandaki sarı kim yaw.
Genel kurul tarafından onaylanmayan 800 kişi üye oldu.2020de 400 kişi üye olmuş bu sene de aynıysa 8yüzdür
Aziz ciksa Galatasaraya Baskanlik icin Aday oluyorum dese ve Terimle calismayacagim dese Fenerli oldugunu bildikleri halde Aziz baskanim diye dolasacak adamlar var.Ironi filanda degil gercek Sonrada utanmadan bize biatci filan diyorlar biz biatciyizda siz neycisiniz .