Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet herkes profil fotoğrafına destek olduğu başkan adayını koysun da kime karşı cephe alacağımızı bilelim.
Bu düşüncedeyim.
1622383812394.webp

Acayip bir linç furyası var, tüm adaylara da.

Tanımadığı kişiler hakkında, hakim olmadığı olaylar üzerinden bu kadar hakaret ve İftira türetme hakkını kendinde nasıl buluyor insanlar anlayamıyorum.
Haklisin ama Esrefin tipinde bile basarili bi baskan tipi gorunmuyor.

Masallah GSC nin %68 oyu burak elmasa cikmis. Su adama !

Bu adam GS baskani olacak oyle mi?

Adam maasli calisan!! Dursunun yanina ceo diye yamandirilmaya calisilan adam !! Allah akil fikir versin!!

Ali koca ise alsin diye cv gonderen adam !!

üstad kusra bakmada sıkışınca aslolangs dersin ama hizmet ettiğin akla bak
neyse lig başlar yalandan iki maç kazanırız tekrar ölümüne terimi savunursun ya da o dönem başkan kim olursa onu vs işler boka sarıncada türevlerin gibi ortam korkusuna dönersin yine

Ahmet Arif K.'nin bir Adayi yok cunku kim gelirse gelsin basarisiz olmasi icin dua edecekti ve Basarisizlik halinde ben demistim diyecek .Kendini Futbol üstadi saniyor bu adam.

Aziz ciksa Galatasaraya Baskanlik icin Aday oluyorum dese ve Terimle calismayacagim dese Fenerli oldugunu bildikleri halde Aziz baskanim diye dolasacak adamlar var.Ironi filanda degil gercek Sonrada utanmadan bize biatci filan diyorlar biz biatciyizda siz neycisiniz .

Çok yakın zamanda fenerli veye bjkli bir başkan seçeceğiz. Çok yakındır.

Bu genel kurul ve Galatasaraylıyım diye ortalıkda dolanan sözde duayenler birgün bunu başaracak. Çünkü Galatasaray bunların umrunda değil. Hobi niyetine bakıyorlar Galatasaraya..

Bazen Fatih terimin bende gitmesini istiyorum ama bunları düşününce Fatih terimin kalmasını istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt