Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan Adayı Burak Elmas: "Stadyum için uluslararası bir sponsor ile Galatasaray tarihinin en büyük anlaşması için ön protokol imzaladık. Forma sponsorluğu da dahil 100 milyon doların üstünde bir gelir olacak. Süresi 5+5 yıl olacak."

Burak Elmas: "Anlaştığımız oyuncuları 5 gün içinde, Fatih Hoca'nın isteklerini ise 10 günde halledecek yapıya sahibiz."

Burak Elmas: "Biz ilk önce içerik üretmeliyiz. Taraftarımızın istediği içeriği üretmeliyiz. Dijital aidiyet sistemini de hazır hale getirdik. Alınan önemli kararlarda taraftarlarımızdan görüş alma fırsatı da olacak."

Burak Elmas: "Liderlik cesurların işidir. Galatasaray'ın liderliğine aday oluyorsanız, iş ilişkilerinizi ve herkesle iyi olma endişenizi bir kenara bırakmalısınız. Yoksa bu role soyunmayacaksınız!"

Burak Elmas: "Göreve gelen yöneticiler hizmet etmek için geliyorlar; son zamanlarda seçilenler kendilerini patron zannediyorlar. Esas patron Galatasaray'dır!"

Burak Elmas: "Galatasaray'ı düzlüğe çıkarmak için sadece doğru yönetmek yeterli. Markanızı doğru yöneterek, Galatasaray markasını hak ettiği gibi temsil ederek; iletişimini hak ettiği gibi yaparak düzlüğe çıkmaya yeter."

Burak Elmas: "Şunu vaat ediyoruz... Galatasaray ideallerini peşinde, Galatasaray değerlerinin kırmızı çizgi olduğu ve bu kuruluş ideallerine inanan; başarıya gidecek; kişilerin değil sistemlerin ön planda olacağı; en üst seviyede olacak bir Galatasaray vaat ediyoruz."

Burak Elmas: "Bugün anlatamayacağım çok büyük bir hayalim var. Bunu çok gizli bir şekilde planlıyoruz. Hayallerimi gerçekleştirirsek, bir daha stadın dışını ve çatısını konuşmayacağız."

Soru: "TFF ve Kurullarının değişmesi yönünde bir hamleniz olacak mı?"
Burak Elmas: "Kesinlikle, yüzde 100 olacak! Sadece başkan değil; tüm kurullarıyla beraber yepyeni bir federasyon olmasını istiyoruz."

Ben bu saatten sonra Metin Öztürk hatta Eşref'ten ciddi oyun Elmas tarafına kayacağına düşünüyorum. Bengiserp, Şükrü Ergün gibi isimler sayesinde liselilerden de oy alacağını düşünüyorum Burak Elmas'ın. 2500 üyeyle toplantılarla konuşulduğunu da belirtti. Burak Elmas'ın seçimde bir adım önde olabilir şu an için ama katılan sayısına da çok bağlı. Seçime umarın 4500 üzeri katılım olur.

Elmasin aciklamalari biraz populist gibi geldi, yada Unal aysal dan sonra dogru durust yonetilmiyoruz, ondan kolpa saniyoruz

oda olabilir

Adnan polati ve adnan polatci tayfayi madem cok seviyolardi,destekliyorlardı niye 2011de bi aday cikarmadilar?unal aysal rekor oy aldi digerleri 300 500ken

Adnan polatin kemik oyu varmis o kemik ne olacak gorecegiz

ELMAS göreve

Hamamcioglu, Özdemir, Celebi ve Sardan out

yarin baskan olarak baslasin

Eşref çekil kardeşim

Gönlüm Burak'a kayıyor gibi.

Gsmizin selameti icin Burak'in seçilmesi iyi olur.

Çok çok iyi cevaplar

İnşallah başkan Burak Elmas olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Elmas kazanmalı.

Burak elmas kazanacak !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Net konuşan bir Burak Elmas bir de Metin Öztürk var. Bunlar arasında da listelerine ve konuşmalarına baktığımda net Burak Elmas'ı seçiyorum ben birde ondan yepyeni yükselişte bir yabancı komple ekibiyle ama getirip yepyeni bir Galatasaray olması daha iyi olurdu ama bu sene için Fatih Terim ile çalışma isteğini de anlayabiliyorum.
Terimle devam etmek istemesi büyük hata olur. Terimin istediği transferleri artık kulüp yapamaz. Transfer olmayınca zaten Terimle bir başarı şansı olmaz. Başarı olmayınca Terim Burak’ı taraftarın önüne atar. Taraftarın bir kısmı transfer yapılmadı diye Terimin arkasında durur. Kaos bizi bekler. Bize derhal az bütçeyle takım çıkarabilecek td lazım.

Dursun'a en son 1300 küsür oy cikmisti. O herife oy verenlerin hepsi Sardan'a atar muhtemelen!

Burak Elmas bizi bir üst seviyeye çıkaracak adamdır, böyle genç, klas ve entelektüel bir Başkan yakışır bize.

Vaat ettiği projeler çok iç açıcı.

Yiğit bizim sonumuz olur, hiç kanım ısınmadı ve malesef o kazanacak gibi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yav arkadaşlar neye istinaden Şardan’ın kazanacağını söylüyorsunuz. Her yönüyle sıfır çeker. Bir tane proje açıklamadı. Ayrıca listesi leş gibi.

Dostlar burak elmas stat isim hakkında senelik yaklaşık 30m euro kazanacağız toplamda ki bu antlaşma öncelikli 5 yılı kapsar 100 m üzerinde olacak dedi buna forma sponsoru falanda eklenecek.... bahsettiğiniz gibi senelik 10 m değil hatta iyi dinleyin sunucu şuan yıllık 10m kazanıyor diyince onun bir kaç katı olacak diye yorum yapıyor

Dostlar burak elmas stat isim hakkında senelik yaklaşık 30m euro kazanacağız toplamda ki bu antlaşma öncelikli 5 yılı kapsar 100 m üzerinde olacak dedi buna forma sponsoru falanda eklenecek.... bahsettiğiniz gibi senelik 10 m değil hatta iyi dinleyin sunucu şuan yıllık 10m kazanıyor diyince onun bir kaç katı olacak diye yorum yapıyor

Hayır 5+5 toplam forma+göğüs 100 milyon doların biraz üzerinde dedi. Sadece stad anlaşması için 30 milyon tl'nin 1-2 katı dedi.

proje vaadediyor diye laf ediliyor herife

bu esnada yğit şardanın projesi

12 gibi kalkıp ayılmak için kahve içmek

bu kdr

listenin asıl başkanı aponun projelerni 3 senedir görüonuz. bol bol çıkıp şunu alacaz bunu alacaz diye sıkar sonra ali koçla beyaz sayfa açar fln.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt