Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 - 2 hamle gerceklesmezse Yigit Sardan %100 kazanir
1 - Esref Hamamcioglu ve Metin Ozturk Burak Elmas'in lehine cekilecekler.
2 - Esref Hamamcioglu ve Metin Ozturk'un secmenleri inisiyatif alip Burak Elmas'a oy verecekler.
Niye Yiğit %100 kazanıyor

Halil Özer:

"GS’de kongre yaklaşıyor. Burada bilinmeyen hatta kimsenin haberi bile olmadığı bir olay yazayım. Hani üç sene önce GS’nin FFP ile başı dertteydi. Sonra öyle bir dosya hazırlandı ki GS kurtardı. Peki o dosyayı kim hazırladı bilin bakalım. Yanıt: Burak Elmas."
O zaman niye söylememiş bunu

Salla babam salla

İbrahim Özdemir, Hamamcıoğlu lehine çekilirse şaşırmam :D

Kur 3 katına çıktı diye batan şirketin mevzusunu kişisel egolarımızın tatmin malzemesi haline getirmeyelim pls

Şirketin cirosu 600 milyon dolar bandındaymış 2001de.
Allahtan borçlar tl ye çevrildi diyelim o vakit...Bu doğrultuda ileri görüşlülüğü ile görev aldığı dönemde borçların çoğunu tl ye çeviren Ünal Aysal'a bir kez daha saygılarımı sunarım.Bu Burak'da o ileri görüşlülük yok gibi

Bu yeni üyeleri niye kimse tanımıyor ?
Bu kadar yeni üyenin oy kullanacak olması sağlıklı mıdır ?

Işın bey bu isyanlarında haklı

Genel kurul bazı kritik noktalarda çok sert tokat vurur. Dursun'un "tüydüler" lafı olmasa mesela başkanlığa devam ederdi. Tepki oylarıyla Mustafa Cengiz seçildi. Mustafa Cengiz'in de "köfteler" lafı ters tepmişti. Duygun Yarsuvat ile kapıştılar vs. İçerdeki kavga ibrasızlığa kadar gitti. Kafasına göre seçim iptal eden, o iptal sayesinde kendi adayını seçime sokan zihniyeti yine tokatlayacaklarını umuyorum. Yiğit Şardan'ın kazanacağını düşünmüyorum o yüzden. Suyu bulandırdılar ama, o doğal olarak can sıkıcı.

Allahtan borçlar tl ye çevrildi diyelim o vakit...Bu doğrultuda ileri görüşlülüğü ile görev aldığı dönemde borçların çoğunu tl ye çeviren Ünal Aysal'a bir kez daha saygılarımı sunarım.Bu Burak'da o ileri görüşlülük yok gibi
Adayımız kim ahb.

Rengimizi belli edelim artık

Tahminim Şardan kazanacak liseciler bölünmüş, devlet kanadından gelenler bölünmüş, GSYİAD bölünmüş, bu durumda yeni yapılan üyelere tam hakim bir Apo var, devlet kanadından da belli destek alacak, Polat ve Aysal gücü çok az da olsa MC hepsi tek bir yere vuracaklar bunlarda bölünme yok.

1 - 2 hamle gerceklesmezse Yigit Sardan %100 kazanir
1 - Esref Hamamcioglu ve Metin Ozturk Burak Elmas'in lehine cekilecekler.
2 - Esref Hamamcioglu ve Metin Ozturk'un secmenleri inisiyatif alip Burak Elmas'a oy verecekler.
Yiğit tek başına da olsa fazlasıyla oy alır lakin Burak'ın diğer adayların çekilmesine ihtiyacı mı var diyorsun rengim?

Yiğit tek başına da olsa fazlasıyla oy alır lakin Burak'ın diğer adayların çekilmesine ihtiyacı mı var diyorsun rengim?
Sanirim oyle. Ben, Esref Hamamcioglu'nun oyle Turgay Kiran gibi düşük oy alacagini sanmiyorum. Metin Ozturk'un kitlesini bilmiyorum ama Hamamcioglu'nun mutlaka iyi secmeni vardir.

Bu tavır sana yakışmıyor, söverdim de neyse.

Sayısız şirket batmış, ülke batmış, insanlar işsiz kalmış, bu mevzu yüzünden 20 yıl şu anki hükümete mahkum olmuşuz ama oturalım Burak'ın babası yalan söylüyor, 30 yaşında her şeyin yetkisi ondaydı, yönetim kurulunda yok ama dışardan yönetiyor, kur bir günde 600 binden 1.5 milyona çıkmış, bunu nasıl öngörememiş olur mu öyle şey deyip Burak'a bok atalım.

Zorlamayın bu kadar.

Aysal yaptığı hayvani sözleşmelerle kazandığından çok kaybettirdi ayrıca. Yerlilerle eurodan sözleşme yaparken aklı neredeydi

Bilgi degil ama twitter'da filan donen hava o. Ayrica tehlike sezilmeseydi duayenler Esref ve Burak'in birlesmesini istemezdi.
Abi ne twitterı yapmayın ya. Twittera göre %100 nasıl diyebiliyorsunuz

Yiğit Şardan'ın mevcut yönetimden çok adamı kurullarına alması ona oy kaybettireceğini düşünüyorum zamanında Özbek'e olan tepki şimdi Cengiz yönetimine var çünkü. Burak Elmas'ın Süren, Cansun, Yalman tarafından desteklendiği kesin listesinde olan ve 4-5 yıl Galatasaraylılar derneği başkanlığı yapmış Polat Bengiserp'in ve Şükrü Ergün'ünde liseden bir oy getirisi olacaktır. Eşref ise Kıraç ve Özbek destekliyor sanırım. Katılım burada önemli yüksek katılım olursa Burak Elmas'a yarar diye düşünüyorum. İlk 3 Elmas, Hamacıoğlu, Şardan olacaktır.

56654dddf0dc1e35b8cce934.webp

Adayları gördükçe bunun üzerimizde bıraktığı travmayı yeniden yaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt