Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tavır sana yakışmıyor, söverdim de neyse.

Sayısız şirket batmış, ülke batmış, insanlar işsiz kalmış, bu mevzu yüzünden 20 yıl şu anki hükümete mahkum olmuşuz ama oturalım Burak'ın babası yalan söylüyor, 30 yaşında her şeyin yetkisi ondaydı, yönetim kurulunda yok ama dışardan yönetiyor, kur bir günde 600 binden 1.5 milyona çıkmış, bunu nasıl öngörememiş olur mu öyle şey deyip Burak'a bok atalım.

Zorlamayın bu kadar.

Aysal yaptığı hayvani sözleşmelerle kazandığından çok kaybettirdi ayrıca. Yerlilerle eurodan sözleşme yaparken aklı neredeydi

Abi ne twitterı yapmayın ya. Twittera göre %100 nasıl diyebiliyorsunuz
Orada kesin yargi kullanmayacaktim, %100 gibi demeliydim. Twitter derken cogunlukla kongre uyelerini takip ediyorum. Cogu kisi birlesme olmali diyor. Suanki hissiyatim o yonde.

Galatasaray Geçmişi
2015-2018 döneminde GSYİAD (1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği) başkanlığı görevini yürüten Öztürk, 2019 yılından bu yana Galatasaray Spor Kulübü’nün Divan Kurulu üyesidir.

Kariyeri
41 yıllık ticari hayatı boyunca ülkenin birçok sigorta şirketlerine asistans hizmeti sağlayan yerli assistans şirketi Assistline’ın sahibi olan Öztürk, yayıncılık ve reklam sektöründe de faaliyet gösteren şirketleri yönetiyor.

Ailesi

Galatasaray Adası’nın 30 yıl müdürlüğünü yapmış Süleyman Öztürk’ün en büyük çocuğu olan Metin Öztürk, aynı zamanda Galatasaray’da çok az kişinin sahip olduğu Onur Madalyası’nı kürek şubesine hizmetleriyle kazandırmış olan Türkiye Kürek Federasyonu eski başkanı Çetin Öztürk’ün ağabeyidir. Evli ve 3 çocuk babası Öztürk’ün iki kızı Galatasaray’ın lisanslı binicisi olup, oğlu ise Galatasaray Yelkencilik Şubesi Lisanslı sporcusudur. Galatasaray’a sayısız kupa kazandırmışlardır.

'' Galatasaray Adası'nda doğdum, adım Metin Oktay'dan geliyor ''

Hangi baskan/yonetim iyi cikar bilemem sonucta yeni baskan ve yonetim secildikten sonra kimin ne yaptigina bakilir, futbolcu transfer etmiyoruz ya bu iyi bu kotu diyelim.

Ben sadece Yigit Sardan'in olmasini istemiyorum, malum Abdurrahim gibi adamlari artik gormeye tahammul edemiyorum zaten bunlarin yuzunden de secim ertelendi. Sahsen ya Burak Elmas ya da Metin Ozturk olsun diyorum, biraz yeni yuzler yeni heyecan falan yasariz. Sonra iyi mi yapti kotu mu yapti diye bakilir.

Bir de Ali Koç'un şu ana kadarki durumundan sonra zengin başkan adayı bir süre daha çıkmaz.

Koç başarılı olursa belki çıkarlar, Koç varken karşısına çıkmak istemeyenler de var.

Tabii Tara, Sabancı, Boyner, Timur, Demirbilek en azından yönetim kadrolarında olsa iyi olurdu.

Burak elmas dün yayınında 2500 kişiyle zoom konuşmaları yapıyoruz dedi. Bu rakamın hepsi de oy kullanma hakkı olan üyeler. Süren, cansun, yalman vs her zaman ciddi bir oy potansiyeline sahip olan kişilerdir. Burada kendi fikrim elmas, hamamcıoğluna gidecek oyların ne kadarını kendi tarafına çekebilirse şansı daha da çok artacak. Şırdan filan hikaye bu yönetime nasıl tepki olduğunu sağır sultan bile biliyor, 2 yıl önce ibra dahi edilmediler şırdan görünümlü cengiz apo listesi umuyorum ki sağlam bir tokat yiyecektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19.32

Daha 1 hafta önce yaptığı konuşmada daha seçilmeden transfer görüşmesi yapmak bize yakışmaz diyip dün birçok futbolcuyla anlaştık diyo

Dakka 1 yalan 1
Orada bilerek yalan söyledi ya dün de çaktırdı mevzuyu ya da ben öyle algıladım.

Terim listesini vermiş bunlara belli.

Şardan'ın seçilmesine ihtimal vermiyorum, Şardan'ı severdim kötü adam da değildir ama başkan olma şekli yanlıştı

Her şeyi geçtim seçim yarın yapılamıyorsa sebebi Şardan'ın adaylığıdır. Mevcut yönetim darbe yapmıştır.

Tamamen Abdurrahim'in yüzünden olmuş ne olmuşsa. Fatih Altaylı da baya gömdü ona. Yiğit Şardan'ın o kadar umrunda gibi durmuyor. Şezlongdan kalkıp geldi adam. :asd:

Burak elmas dün yayınında 2500 kişiyle zoom konuşmaları yapıyoruz dedi. Bu rakamın hepsi de oy kullanma hakkı olan üyeler. Süren, cansun, yalman vs her zaman ciddi bir oy potansiyeline sahip olan kişilerdir. Burada kendi fikrim elmas, hamamcıoğluna gidecek oyların ne kadarını kendi tarafına çekebilirse şansı daha da çok artacak. Şırdan filan hikaye bu yönetime nasıl tepki olduğunu sağır sultan bile biliyor, 2 yıl önce ibra dahi edilmediler şırdan görünümlü cengiz apo listesi umuyorum ki sağlam bir tokat yiyecektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet, haklisin. Mesela Adnan Polat ve Alp Yalman hep birlikte hareket etmislerdi veya cogunlukla.

M.C'nin yaptığı saçma sapan işler yanında Burak Elmas'ın transfer görüşmesi yapması kadar doğal bir şey yok
Adam resmen kendi aday olmak için seçimi oyuncak işine çevirdi. Sonra da baktı tepki var bari Abdürrahim'i listeye atalım deyip son gün Şardan'ı aday çıkardılar
Kaldı ki Burak Elmas ''Seçilmesek bile seçilen başkana katkılarımızı sunarız hatta baskı yaparız'' dedi hem bu transfer işlerinde hem de sponsorluklarda.
Öyle de olmalı. Kim başkanlık için bir vaatte bulunuyorsa seçilmese bile seçilmiş yönetime katkıda bulunması gerekir. Galatasaray için...

Bir de bence AA sırf hükümete yakın diye takımda olacağına Işın Çelebi gibi bir adam da olabilirdi yönetimlerde, en azından Abdür'dwn daha iş bitiricidir.

M.C'nin yaptığı saçma sapan işler yanında Burak Elmas'ın transfer görüşmesi yapması kadar doğal bir şey yok
Adam resmen kendi aday olmak için seçimi oyuncak işine çevirdi. Sonra da baktı tepki var bari Abdürrahim'i listeye atalım deyip son gün Şardan'ı aday çıkardılar
Kaldı ki Burak Elmas ''Seçilmesek bile seçilen başkana katkılarımızı sunarız hatta baskı yaparız'' dedi hem bu transfer işlerinde hem de sponsorluklarda.
Öyle de olmalı. Kim başkanlık için bir vaatte bulunuyorsa seçilmese bile seçilmiş yönetime katkıda bulunması gerekir. Galatasaray için...
İleride malum kesim gibi ben Burak'a destek vermedim diyip sıyrılamazsın üstad... :asd:

Galatasaray Geçmişi
2015-2018 döneminde GSYİAD (1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği) başkanlığı görevini yürüten Öztürk, 2019 yılından bu yana Galatasaray Spor Kulübü’nün Divan Kurulu üyesidir.

Kariyeri
41 yıllık ticari hayatı boyunca ülkenin birçok sigorta şirketlerine asistans hizmeti sağlayan yerli assistans şirketi Assistline’ın sahibi olan Öztürk, yayıncılık ve reklam sektöründe de faaliyet gösteren şirketleri yönetiyor.

Ailesi
Galatasaray Adası’nın 30 yıl müdürlüğünü yapmış Süleyman Öztürk’ün en büyük çocuğu olan Metin Öztürk, aynı zamanda Galatasaray’da çok az kişinin sahip olduğu Onur Madalyası’nı kürek şubesine hizmetleriyle kazandırmış olan Türkiye Kürek Federasyonu eski başkanı Çetin Öztürk’ün ağabeyidir. Evli ve 3 çocuk babası Öztürk’ün iki kızı Galatasaray’ın lisanslı binicisi olup, oğlu ise Galatasaray Yelkencilik Şubesi Lisanslı sporcusudur. Galatasaray’a sayısız kupa kazandırmışlardır.

'' Galatasaray Adası'nda doğdum, adım Metin Oktay'dan geliyor ''

:asd: :asd:

Toplam oy kullanabilecek üye sayısı kaç bilen var mı ?

Siteye falan baktım bulamadım bir bilgi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt