Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Ben bazıları gibi listemi son hafta hazırlayıp aday olmadım''

Eğri oturup doğru konuşalım adam haklı
Her ne kadar bunun da bir projesi olmasa da uzun süredir adı geçiyor ve bir ekip toparlamış yani

Yav şu son gün adaylarını şutlasınlar da Öztürk, Elmas, Hamamcıoğlu yarışsın

Nef Hamamcıoğlu'na da Kemerburgaz sözü vermiş. Erden Timur Büyük Galatasaraylı

Esref falan bos isler, oyle 'eski kafali' insanlarla Galatasaray ilerisini goremez. Neseli birine benziyor ama Dursun familyasindan bunun gibiler. Burada Cengiz'e hakkimizi fazla koruyamiyor diyenler Esref baskan olunca farkli birsey beklemesinler. Bende oyle pozitif bir iz birakmadi zaten Divan Kurulu Baskani iken de tuhaf tuhaf konusmalari vardi.

galatasaray lisesi kulübün kaderini altur çalışanlarının eline bırakmayacaktır.

Eşref Hamamcıoğlu: ''Bir çok toplantı yaptı Faruk Süren ve ekipleri. O toplantıların birtanesine ben de katıldım. Faruk Süren'in başını çektiği bir ekip, erken seçim yapılmasını ve benim aday olmamı önerdi. Bunu bi defa yazalım bi kenara koyalım -40'da donduralım.''

Eşref Hamamcıoğlu: ''Metin Öztürk ve Burak Elmas bana 'siz olacaksanız biz olmayalım' dediler defalarca. Ben o zaman Divan Başkanı'yım şu an doğru olmaz dedim. Reddettim.''

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftara tam KAP detaylarını verince oyuncuyu koruyamıyorsun. Saçma taahhütler. Ben neden oyuncu özelinde detay öğreniyorum ki. Sene sonu toplam net maaş ve bonuslar açıklanmalı, açıklanacaksa. Saçma saçma sorular.

Ne oldu anlamadım
Dursun Özbek döneminde oyuncuların sözleşmesinin tüm detaylarını öğreniyorduk, şimdi sadece net maaş öğreniyoruz diye saçma bulduğum bir soru geldi, Hamamcıoğlu'da gelirsem eskisi gibi olacak dedi. O dönem bu sözleşmeler açıklandığı için oyuncular ciddi yıpranmıştı. Onunla uğraşacaklarına TFF'den bizim sözleşmeleri kim sızdırıyor onu bulsunlar.

Dursun Özbek döneminde oyuncuların sözleşmesinin tüm detaylarını öğreniyorduk, şimdi sadece net maaş öğreniyoruz diye saçma bulduğum bir soru geldi, Hamamcıoğlu'da gelirsem eskisi gibi olacak dedi. O dönem bu sözleşmeler açıklandığı için oyuncular ciddi yıpranmıştı. Onunla uğraşacaklarına TFF'den bizim sözleşmeleri kim sızdırıyor onu bulsunlar.
Hiç bir şeyi açıklamamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt