- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Hayır Eşref Başkan olsun diyorlar başta. Burak reddediyor.önce elmas başkan sen 2. ol dedilerse elması daha kuweytli görüyorlar
ama bu hamlesi şardong'a karşı yapıolarsa şardong kuwetli anlamı taşır ki bu Kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır Eşref Başkan olsun diyorlar başta. Burak reddediyor.önce elmas başkan sen 2. ol dedilerse elması daha kuweytli görüyorlar
ama bu hamlesi şardong'a karşı yapıolarsa şardong kuwetli anlamı taşır ki bu Kötü
Yanlış ama haklı.
Ne oldu anlamadımTaraftara tam KAP detaylarını verince oyuncuyu koruyamıyorsun. Saçma taahhütler. Ben neden oyuncu özelinde detay öğreniyorum ki. Sene sonu toplam net maaş ve bonuslar açıklanmalı, açıklanacaksa. Saçma saçma sorular.
Dursun Özbek döneminde oyuncuların sözleşmesinin tüm detaylarını öğreniyorduk, şimdi sadece net maaş öğreniyoruz diye saçma bulduğum bir soru geldi, Hamamcıoğlu'da gelirsem eskisi gibi olacak dedi. O dönem bu sözleşmeler açıklandığı için oyuncular ciddi yıpranmıştı. Onunla uğraşacaklarına TFF'den bizim sözleşmeleri kim sızdırıyor onu bulsunlar.Ne oldu anlamadım
Levent Tuzemeni dinlemek lazım. Nederse tersi oluyorŞöyle diyim Yiğit Şarda’ı favori diye pompalayan net gerizekalıdır. Bırak favori yi ilk 3’e giremez sıralamada. Başkanlık Işın Çelebi ve Elmas arasında olur.
Hiç bir şeyi açıklamamalıyız.Dursun Özbek döneminde oyuncuların sözleşmesinin tüm detaylarını öğreniyorduk, şimdi sadece net maaş öğreniyoruz diye saçma bulduğum bir soru geldi, Hamamcıoğlu'da gelirsem eskisi gibi olacak dedi. O dönem bu sözleşmeler açıklandığı için oyuncular ciddi yıpranmıştı. Onunla uğraşacaklarına TFF'den bizim sözleşmeleri kim sızdırıyor onu bulsunlar.