Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3979.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

#FenerinAvukatıRezan

TT olmus
Hepsi 8-10 takipçili, Metin Öztürk destekçisi hesaplar. Metin Bey sosyal medyaya da para ayırmış gibi gözüküyor. 5 aday varken birbirini karalayan açıklamalar yapmaları iyiye işaret değil. Sıkıntılı günler bizi bekliyor.

Burak Elmas'ta kayin pederi gibi naylon cikarsa hic sasirmasin kimse. Vaad ettiklerinin %80'ini yapma ihtimali yok. Hele uluslararasi sponsordan yillik 10 milyon dolarlar filan tamamen hikaye. Secilirse hep beraber gorecegiz.

Burak Elmas'ta kayin pederi gibi naylon cikarsa hic sasirmasin kimse. Vaad ettiklerinin %80'ini yapma ihtimali yok. Hele uluslararasi sponsordan yillik 10 milyon dolarlar filan tamamen hikaye. Secilirse hep beraber gorecegiz.
Kayınpederi kendi döneminde , ülkedeki diğer takımların hayal edemeyeceği başarıya ön ayak olmuş.

Ama naylon haklısınız .

Bu sosyal medya tam bir bok çukuru. Ne kadar satılmış tip varsa bu mecrada. Ulan adama demezler mi Galatasaray içinde olupta Fenerbahçe’li başkanlarla iş yapmayan biri varmı.? Hepsi birbiriyle iş yapan insanlar. Ben Rezan Epözdemir’in yerinde olsam bi kaç kişiyi seçer mahkemede süründürürüm. Zaten avukat.

Daha once Cemal Nalga skandalindan dolayi basketbol subesinden sorumlu yonetici gorevinden istifa etmis Yigit Sardan simdi baskanlik icin aday olmus. Kalkmis soyle yaptim boyle yaptim ben en gucluyum falan laflar ediyo. HSO derim illa oy vermem gerekiyorsa diger fakirlerden birini secerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt