Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas: Altyapı adına iki kulüple stratejik iş birliği anlaşması yapacağız. Görüşmeleri yaptık. Bazı oyuncularımız kiralık olarak yurt dışında forma giyerek baskıyı atabilir. Böyle bir plan üzerinde çalışıyoruz. Eskiden genç oyunculara tahammül vardı şimdilerde bu yok.

Pilot kulüp beklentisi uçuk , Yunus , Emin gibi oyuncularımızı yurtdışında düzenli forma giyebilecekleri kulüplere kiralayabilsinler yeterli.

Bu arada sirf durmadan tatile gitzigi belli olmasin diye hem sosyal medyacilatimizi hem basinimizi floryaya sokturmadi adam

Ne icerigi olabilir ki oyle

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Ben kazanırsam benim etrafımda, başkası kazanırsa başkasının etrafında toplanacak. Atatürkçü değerler, Ali Sami Bey'in çizdiği rota bizim ana rotamızdır." (FOX TV)

Metin Öztürk: ''46 sponsor ile gelen tek ekibiz. Bütün branşlarımızın sponsoru hazır.''

Metin Öztürk: ''Mutlaka bir Türk 10 numara kafamızda, hocamız istiyorsa o da ertesi gün top başı yapacak.''

GSCimbom Forum kullanarak iPhone
aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Appe her ay para veriyorum faydasını görmedim ama bu parayı fayda için vermiyoruz zaten bir milyon kişi üye olsa (yurtdışını hiç hesaplamıyorum bile) ayda 20 milyon senede 240 milyon lira kazanacaktık kazandığımız bunun belki 20de 1idir sonra 30 milyon taraftarımız var vs ya insanlar ayda bi paket sigara kulübe alamayacak kadar fakir ya da aşığız lafları sahte. Dediğim gibi bir milyon kişi abone olsa kulüp Türkiye'de tek olur Avrupa'da da beklenen başarılar gelirdi money talks.

''Mutlaka bir Türk 10 numara kafamızda, hocamız istiyorsa o da ertesi gün top başı yapacak.''

maxresdefault.jpg

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Ben kazanırsam benim etrafımda, başkası kazanırsa başkasının etrafında toplanacak. Atatürkçü değerler, Ali Sami Bey'in çizdiği rota bizim ana rotamızdır." (FOX TV)

Metin Öztürk: ''46 sponsor ile gelen tek ekibiz. Bütün branşlarımızın sponsoru hazır.''

Metin Öztürk: ''Mutlaka bir Türk 10 numara kafamızda, hocamız istiyorsa o da ertesi gün top başı yapacak.''

GSCimbom Forum kullanarak iPhone
aracılığıyla gönderildi
Arda Turan bundan sonra on numara oynayacak demekki...

Şardan suyun öte tarafındaki gibi ayık gezmiyor galiba garip garip cümleler kurmaya başladı

Appe her ay para veriyorum faydasını görmedim ama bu parayı fayda için vermiyoruz zaten bir milyon kişi üye olsa (yurtdışını hiç hesaplamıyorum bile) ayda 20 milyon senede 240 milyon lira kazanacaktık kazandığımız bunun belki 20de 1idir sonra 30 milyon taraftarımız var vs ya insanlar ayda bi paket sigara kulübe alamayacak kadar fakir ya da aşığız lafları sahte. Dediğim gibi bir milyon kişi abone olsa kulüp Türkiye'de tek olur Avrupa'da da beklenen başarılar gelirdi money talks.
Hicbir soz hakkinin olmadigi yere 1m kisi niye uye olalim. Acsinlar genel kurul uyeligini yillik 100 Euro verelim. He o zaman koltuk gider kulubu basarili olanlar yonetir :) liseciler klikler 3-5 oyu olanlar degil

Hicbir soz hakkinin olmadigi yere 1m kisi niye uye olalim. Acsinlar genel kurul uyeligini yillik 100 Euro verelim. He o zaman koltuk gider kulubu basarili olanlar yonetir :) liseciler klikler 3-5 oyu olanlar degil

Bu konu hakkinda çok güzel bir fikrim var ama bunu yapacak vizyon yok + Dinozorlar var. Her sene Galatasaray Green Card çekilisi yapilacak. Genel Kurul üyeligi dagitilacak. Tabiki öyle gelen Geçen Katilamayacak. Halkin zengin is adamlari belli bir miktar karsiliginda Green Card çekilisine katilim gösterebilir olacak. Her sene 2-3 kisi kazanacak ve Galatasarayimizi halka yakinlastirmis olacagiz.

Size geçen güncel sıralamayı yazdım. Değişiklik yok.

Elmas
Hamam
Şardan
Öztürk
İbo Başkan

Öztürk kredisini tüketti biraz. Yiğit de tüketiyor egoistliğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt